Manager Jurgen Mettepenningen ziet Fem van Empel naar goud snellen

Manager Jurgen Mettepenningen ziet Fem van Empel naar goud snellen

Het stond in de sterren geschreven. Het Pauwels Sauzen-Bingoal Team van teammanager Jurgen Mettepenningen zou bij de elite dames met de Europese titel gaan lopen. En zo geschiedde. Daar kon zelfs een wandeling van Van Empel richting materiaalzone niets aan veranderen.

"Dat was toch even schrikken" gaf Mettepenningen grif toe. "Vandaag is nog maar eens gebleken dat in een koers alles mogelijk is. Al is de logica van de voorbije weken gerespecteerd en krijgen we met Van Empel een dikverdiende Europese kampioene."

Het was lang onduidelijk of de Nederlandse bij de beloften zou starten of bij de elite. "Ik denk dat dit de juiste keuze was. Ze wou het vooral zelf. En dan hebben we in overleg met de KNWU de knoop doorgehakt. Maandag kregen we dan de bevestiging. En eigenlijk niet meer dan terecht. Ze hoort gewoon in deze categorie thuis."

Voor het team meteen de eerste titel van dit kampioenschap. En wie weet volgen er zondag nog. "Dit is sowieso schitterend. En maakt ons EK nu al geslaagd. Maar het is logisch dat ik bij de juniors en elite heren ook graag win. Daarvoor doen we aan sport.", aldus Jurgen Mettepenningen

Fotocredit TFoto - tekst Lieven Verheyen


Jurgen en Fem credit Jurgen.jpeg (608 KB)


Info EK 2022
zaterdag klik hier
zondag klik hier

 

 

 




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!