Superfan steunt Toon Aerts met initiatief op facebook

Superfan steunt Toon Aerts met initiatief op facebook

Superfan Monique De Roover steunt Toon Aerts door voortaan elke dag een foto van hem te plaatsen op facebook, met de boodschap "Wij wachten met z'n allen UCI!"

Toen op het einde van vorig veldritseizoen het bericht kwam dat Toon Aerts een positieve test had afgelegd en op non-actief werd gezet (lees hier), was het ongeloof in veldritland groot. Tot op heden staat Toon aan de kant en is het nog onduidelijk wanneer hij terug het veld mag induiken. Dat is op zich jammer en des te meer voor zijn trouwe supporters.

Monique De Roover is daar eentje van. Vroeger was ze, net als haar man Karel, supporter van Sven Nys. Toen de kannibaal uit Baal stopte met het competitief veldrijden, koos Monique ervoor om voor Toon en Thijs Aerts te supporteren. Dit terwijl Karel hevig fan is geworden van Mathieu van der Poel. Ook al rijdt momenteel noch Toon Aerts noch Mathieu van der Poel, toch tekenen man en vrouw present op 'de cross', samen met de vrienden, waaronder bijv. ook supporters van Laurens Sweeck, ...

Maar er is een groot gemis in het veld voor Monique en dat is uiteraard Toon Aerts. Om hem te ondersteunen, post ze nu elke dag een foto van hem op facebook, met eigenlijk een boodschap richting UCI "Wij wachten met z'n allen"

Stilaan sluiten meer en meer fans zich aan bij het ludiek opzet. 

IMG_8045 Karel Monique.jpg (356 KB)

Fotocredit Monique / Veldritkrant




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!