Gullegem Cyclocross in de Superprestige

Gullegem Cyclocross in de Superprestige

Gullegem Cyclocross zal dit veldritseizoen deel uitmaken van de Superprestige. Flanders Classics laat ook weten dat de kalender van het regelmatigheidscriterium klaar is.

"Het is een volgende stap in ons groeiproces om toe te treden tot de Telenet Superprestige.", klinkt het vanuit de organisatie van Gullegem Cyclocross. " We staan zo meteen tussen monumenten zoals de crossen van Ruddervoorde, Heusden-Zolder en Diegem. Het is overigens de voorlaatste cross in het regelmatigheidscriterium waardoor het meteen spannend belooft te worden in Gullegem."

"We hebben in Gullegem een bijzonder enthousiaste nieuwe partner voor de Telenet Superprestige gevonden", zegt Flanders Classics CEO Tomas Van Den Spiegel. "Een wedstrijd met stevige fundamenten en een gemotiveerde organisatie verwelkomen we uiteraard met open armen in het oudste regelmatigheidscriterium binnen het veldrijden. Naast Ruddervoorde en Middelkerke wordt Gullegem trouwens de derde Telenet Superprestige wedstrijd op West-Vlaamse bodem. We kijken er alvast naar uit om vlak na de jaarwisseling naar Gullegem te trekken voor een mooie wedstrijd aan het einde van de kerstvakantie."

De organisatie van de Hexia Cyclocross blijft volledig in handen van het huidige bestuur. Er is wel een nauwere samenwerking in functie van de toetreding tot de Telenet Superprestige. Het is de overtuiging van de VZW en Flanders Classics dat dit zowel het publiek, de VIP's als de renners ten goede zal komen.

SP 22 23.jpg (48 KB) credit Flanders Classic

Vind alle wedstrijden via onze kalenderpagina klik , ten gepaste tijde aangepast met nodige info

Fotocredit Veldritkrant

 
Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!