Tim Merlier treedt terug in competitie

Na een periode out te zijn omwille van een elleboogblessure treedt Tim Merlier terug in competitie. De voormalige Belgische kampioen start op zondag 5 juni in de Brussels Cycling Classic, een wedstrijd die hij twee jaar terug won.

Tim Merlier kwam in Parijs-Roubaix ten val een liep daarbij een lelijke elleboogblessure op. Hij reed die wedstrijd dan wel uit maar moest naderhand uit competitie, om de wonde de tijd te geven om te genezen. Dat heeft even geduurd maar nu kan Merlier terug racen. Op zondag 5 juni gaat hij alvast van start in de Brussels Cycling Classic. Anno 2020 won de voormalige Belgische kampioen de race lees hier

Line up Alpecin-Fenix

Ayco Bastiaens, Tobias Bayer, Senne Leysen, Tim Merlier, Lionel Taminiaux, Gianni Vermeersch en Julien Vermote.

Alle info over de Brussels Cycling Classic klik hier

Op maandag 6 juni verwacht ook de organisatie van de Ronde van Limburg Merlier aan de start. Hij kan er zichzelf opvolgen als winnaar lees hier