Team Jumbo-Visma met sterk team naar Dauphiné

Team Jumbo-Visma met sterk team naar Dauphiné

Wout van Aert maakt deel uit van een sterk team dat Jumbo-Visma selecteerde voor het Critérium du Dauphiné. De Franse rittenkoers start op zondag 5 juni en eindigt op zondag 12 juni.

Team Jumbo-Visma heeft met Tiesj Benoot, Chris Harper, Steven Kruijswijk, Christophe Laporte, Primoz Roglic, Jonas Vingegaard en Wout van Aert, een sterke selectie afgevaardigd voor het Critérium du Dauphiné. 

Uiteraard wil het team het goed doen de komende dagen, maar de focus gaat al richting de Tour, zegt ploegleider Grischa Niermann "We bekijken het van dag tot dag. We denken dat de renners na een eerste hoogtestage wel in orde zijn en dan willen we ons wel laten zien. Maar deze Dauphiné winnen is geen doel op zich. Het is vooral een goede voorbereiding op de Tour, wat ons allerbelangrijkste doel blijft. Na de Dauphiné volgt er nog een hoogtestage, maar het is ook belangrijk om te koersen in de voorbereidingsperiode en dan komt deze wedstrijd op het perfecte moment."

Wout van Aert heeft alvast drie ritten van de Dauphiné op zijn palmares en naast aanscherpen richting de Ronde van Frankrijk, zal de Belgische kampioen wellicht tuk zijn om het lijstje met overwinningen verder aan te dikken.

Alle info over het Critérium du Dauphiné klik hier


Fotocredit Jumbo-Visma / Bram Berkien

Wout van Aert op Veldritkrant klik hier




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!