Happy Dog Cat

Golazo en Koen Monu starten samenwerking op

Golazo en Koen Monu starten samenwerking op

Met ingang van het nieuwe veldritseizoen zal Golazo nauw samenwerken met Pro Cycling, de organisatie van Koen Monu die de cyclocrossen van Boom, Heusden-Zolder en Mol organiseert.

Pro Cycling vzw van Koen Monu blijft organisator van de drie crossen, Golazo zal hem ondersteunen op het vlak van marketing, communicatie, partnerships en hospitality. Pro Cycling vzw heeft een contract met de Telenet Superprestige t.e.m. 2025 voor de crossen in Boom en Heusden-Zolder en organiseert daarnaast de Zilvermeercross in Mol.

“De organisatie van een veldrit wordt steeds complexer, in alle geledingen.", zegt Koen Monu. "We zorgen al jaren voor crossen op topniveau op een zeer mooi parcours, maar daar houdt het niet bij op. Ik ben dan ook erg blij dat ik – mede dankzij de jarenlange goede relatie met Bob Verbeeck – in Golazo een partner heb gevonden op wiens diensten en ervaring we voortaan kunnen rekenen. Hun ondersteuning geeft ons meer ademruimte en zal de toekomst van onze crossen verzekeren. Ik zal op mijn beurt Golazo adviseren bij een aantal evenementen, mogelijk op termijn ook in Afrika – een continent dat me na aan het hart ligt - waar Golazo steeds meer activiteiten aan het uitrollen is.”, aldus organisator Monu.

“We kennen Koen al van toen we met Golazo in 2006 in het veldrijden zijn gestapt en we hebben altijd een goede band gehad.", klinkt het bij Christophe Impens. "Koen organiseert drie mooie en sterke crossen op plaatsen waar we als Golazo ook met andere zaken actief zijn: de provinciale domeinen De Schorre en het Zilvermeer en in de gemeente Heusden-Zolder. Samen kunnen we die mooie evenementen de komende jaren nog verder uitbouwen en er stuk voor stuk wedstrijden van maken die renners en fans met stip in hun agenda noteren.”

Fotocredit TFoto - bron: Golazo persdienst

 

 

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!