Corona houdt Wout van Aert weg van de Ronde van Vlaanderen

Corona houdt Wout van Aert weg van de Ronde van Vlaanderen

Wout van Aert zal niet kunnen deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen 2022. Er was al aangekondigd dat hij zich niet goed voelde en de Belgische kampioen liet weten positief te testen op Covid.

“Sinds gisterenochtend heb ik lichte keelpijn. Ik heb dan meteen twee zelftesten gedaan en die waren beide positief. Ik heb dan een PCR-test gedaan en daaruit bleek dat ik sterk positief test. Het goede nieuws is dat ik maar milde symptomen heb, enkel wat keelpijn en een verkouden gevoel. Mijn focus ligt nu op verder herstellen. En ik wil eerst volledig hersteld zijn voor ik aan de toekomst kan denken.”, vertelt Wout van Aert.

“Ik heb de afgelopen twee jaar, en de laatste maanden en weken in het bijzonder, veel moeite gedaan om een besmetting te vermijden. Maar je wordt natuurlijk nog blootgesteld aan veel risico’s en je hebt het niet altijd zelf in de hand.”

De Belgische kampioen waardeert de steunreacties “Het deed me veel plezier om te lezen dat iedereen zo met me inzit. Ik wil iedereen bedanken voor de steun de afgelopen dagen. Ikzelf ga zondag nu de grootste fan zijn van mijn ploegmaats.”, aldus Wout

Fotocredit TFoto

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wout van Aert (@woutvanaert)
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

september 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!