Tom Pidcock blijft Ineos Grenadiers trouw

Tom Pidcock blijft Ineos Grenadiers trouw

Tom Pidcock zal ook de komende vijf jaar de kleuren van de Ineos Grenadiers verdedigen. Het team maakte het verlengen van het contract met de talentvolle Brit bekend.

Tom Pidcock, gisteren nog één van de smaakmakers in Dwars door Vlaanderen en goed voor de derde plaats, zal ook de komende vijf jaar de kleuren van de Ineos Grenadiers verdedigen.

"Ineos Grenadiers is het juiste team voor mij.", klinkt het bij de 22-jarige Brit. "Het is mijn thuis geworden het voorbije jaar en dat is ongelooflijk wetende dat het 't team is waarvan ik vroeger droomde om het te kunnen vervoegen. Het is een geweldig gevoel om het vertrouwen te krijgen. Met de aanwezige kwaliteit van de staff en renners was het voor mij op dag één al duidelijk dat er geen betere ploeg is voor mij voor de komende vijf jaar."

"Ineos Grenadiers stond altijd voor me klaar, in elke discipline waarin ik uitkwam. Ik kan me geen betere ondersteuning indenken richting mijn Olympische medaille in het MTB en de wereldtitel in het veldrijden. En dat geldt ook in de jacht op het winnen van wat komt: monumenten, wereldtitels, ... en op een dag een grote ronde ", aldus Tom Pidcock


Fotocredit Veldritkrant - bron: Ineos Grenadiers




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!