Duitse Team Schamel p/b Kloster Kitchen zoekt versterking

Duitse Team Schamel p/b Kloster Kitchen zoekt versterking

Het Duitse UCI CX Team Schamel p/b Kloster Kitchen is nog steeds op zoek naar ambitieuze crossers om hun U23 heren te versterken voor het komend veldritseizoen.

Team Schamel p/b Kloster Kitschen wordt sportief geleid door Philipp Walsleben (lees hier) en Yannick Mayer. Op vlak van materiaal en infrastructuur zit het ook goed bij de Duitse ploeg. Maar het Duitse team mist nog steeds 2 of 3 talentvolle beloften, die zich zowel internationaal als in hun thuisland kunnen tonen.

“We zijn al in gesprek met enkele Duitse talenten, maar we willen onze ogen niet sluiten voor de internationalisering van de veldsport en richten ons daarom ook op buitenlandse atleten. Van de kant van het team, maar ook van de sponsors, zou het wenselijk zijn om renners uit de traditionele crosslanden België, Zwitserland en Tsjechië in het team te integreren”, zegt teambaas Stefan Herrmann.

“De status als UCI CX-team speelt ons in de kaart. Onze licentie en verplichtingen zijn alleen voor de winter. We zijn niet in conflict met de weg- of MTB-teams van de respectievelijke atleten en streven altijd naar partnerschap en seizoensplanning met hen”, voegt Yannick Mayer toe, om extra deuren te openen.

Wie interesse heeft, kan contact opnemen via teamleitung@team-schamel.de

Fotocredits Nowak (onder TFoto) - bron: Team Schamel

EKD_6317 Judith Krahl Team Schamel.jpg (239 KB)

 

 




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!