Happy Dog Cat

Nieuwe naamsponsor voor het team van Iwan Gevers

Nieuwe naamsponsor voor het team van Iwan Gevers

Vanaf 1 januari 2022 duikt het dames UCI-team van Iwan Gevers het veld in als Pissei – Groep T.O.M. , met een nieuwe naamsponsor dus.

Pissei is een Italiaanse fabrikant van wielerkledij, die alles lokaal en met de hand produceert. Ze waren al kledingpartner van het team en hebben, toen de mogelijkheid zich voordeed, onmiddellijk besloten om naamsponsor te worden.

"Allereerst gelooft Pissei in gendergelijkheid", vertelde Sales Manager Enrico Pucci. "Daarnaast is cyclocross een geweldige en snelgroeiende discipline, die in heel Europa aanslaat en een groot aantal mensen aanspreekt. Vrouwen verdienen dan ook dezelfde aandacht en investeringen als mannen.", luidt het.

ZOL_6611.jpg (344 KB)

Ambitie en kansen voor de jeugd

Sinds dit seizoen trekt het team terug de kaart van de jeugd. "Met de 18-jarige Femke Gort hebben we een talent gevonden", laat teammanager Iwan Gevers optekenen. "Bewijs daarvan is haar selectie voor het EK U23 en enkele overwinningen in regionale crossen. We zijn ervan overtuigd dat Femke nog veel progressie kan maken en steunen haar daar volledig in."

De grootste stap dit seizoen komt echter van Fauve Bastiaenssen. "In haar tweede seizoen als veldrijdster behaalde ze een knappe vierde plaats in Essen. Ook haar selecties voor enkele wereldbekerwedstrijden bewijzen welke progressie ze gemaakt heeft."

Met onder meer de nationale kampioenschappen in het vooruitzicht hoopt het team een goede start te kunnen maken als Pissei – Groep T.O.M. .

Fotocredits TFoto

Lees: BNS Technics-Group T.O.M. zet stap vooruit tot UCI-team klik

 

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!