Wout van Aert wordt ambassadeur van Ethias

Wout van Aert wordt ambassadeur van Ethias

"Wout van Aert, wereldtopper op de weg en in het veld, is vanaf 1 januari 2022 de nieuwe ambassadeur van Ethias.", luidt het met trots vanuit de verzekeringsmaatschappij.

"De verzekeraar en de topsporter vinden elkaar in de waarden menselijkheid, engagement en enthousiasme, in hun streven om enkel voor het beste te willen gaan en – hoe kan het ook anders – in een groot hart voor sport.", klinkt het.

Wout van Aert zal in 2022 opduiken in communicatiecampagnes van Ethias, als zichzelf of in de vorm van zijn eigen 3D-Ethias-figuurtje.


“Samen mens durven zijn”

Koersen brengt mensen samen. Ook als supporteren langs het parcours geen optie is, brengt het wielrennen alle generaties achter het tv-scherm samen. Daarom is Ethias al verschillende jaren actief in het wielrennen, zowel in het veld als op de weg. Menselijkheid staat centraal bij Ethias. Ze wil mensen verbinden, inspireren en motiveren om meer te sporten.

Wout van Aert, zopas opnieuw uitgeroepen tot sportman van het jaar, is de uitgelezen persoon om de Brand Purpose van Ethias - “Samen mens durven zijn” - uit te dragen. Zijn bescheiden ingesteldheid maakt van Wout iemand die dicht bij zijn supporters staat. Hij is kind aan huis in de Belgische huiskamers, ook al hebben kijkers hem nog nooit live ontmoet.

“Menselijkheid zit verankerd in het DNA van Ethias, maar het is ook dat wat Wout van Aert typeert. Hij is daarom de perfecte aanwinst voor de Ethias-familie. Ook willen we bij Ethias mensen aanzetten om te bewegen en om zich op een ecologische manier te verplaatsen. De fiets is daarvoor het uitgelezen hulpmiddel, en wie is er meer geknipt dan onze Belgische trots Wout van Aert om zin te geven om meer te fietsen. We zijn klaar om onze nieuwe ambassadeur met open armen te ontvangen!”, aldus Philippe Lallemand, CEO Ethias

“Ik ben enthousiast om vanaf nu ambassadeur van Ethias te zijn.", laat Wout van Aert noteren. Als Belgische verzekeraar draagt zij namelijk dezelfde waarden uit als ik. Bij Ethias staan ze dicht bij de mensen, zijn ze heel gedreven in alles wat ze doen en we delen dezelfde passie voor sport. Ik push mezelf elke dag tot het uiterste om de beste te zijn. En ik geloof dat Ethias ook altijd naar de top streeft. Kortom, ik ben ervan overtuigd dat we de ideale match zijn.”, aldus de Belgische kampioen.

Gedreven door ambitie

Samen met wereldkampioen judo Matthias Casse geeft Wout van Aert een sportief gezicht aan Ethias. Dat Ethias een groot hart voor sport heeft, blijkt uit haar diverse sportpartnerschappen en haar steun aan de sportsector tijdens de pandemie. "Net als Wout geven we bij Ethias bovendien elke dag het beste van onszelf, en alleen het beste is genoeg!"

Wout van Aert als Ethias-figuurtje

De Ethias-figuurtjes uit de reclamespots zijn intussen door iedereen gekend. Ook de nieuwe ambassadeur wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot ‘Ethi’. In de loop van volgend jaar zal iedereen zowel de echte Wout als zijn geanimeerd alter ego regelmatig zien opduiken in communicaties van Ethias. Houd hiervoor zeker de sociale media van Ethias, maar ook die van Ethias on Tour rond de partnerships, in de gaten.

www.ethiasontour.be

Bericht aangereikt door Ethias - Fotocredit Veldritkrant

Banner_EOT_728x90_V1.png (10 KB)

 

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!