Groen licht voor Wereldbekermanche met publiek in Dendermonde

Groen licht voor Wereldbekermanche met publiek in Dendermonde

Jurgen Mettepenningen, organisator van de wereldbekermanche veldrijden in Dendermonde, is verheugd te kunnen melden dat hij zopas groen licht van de stad kreeg om de wedstrijd te laten doorgaan, mét publiek.

Na het laatste overlegcomité was al duidelijk dat veldritten nog steeds met publiek mochten doorgaan, mits het naleven van de coronamaatregelen uiteraard. Maar de overheid legde ook de verantwoordelijkheid bij de lokale besturen, die moeten toezien en goedkeuren dat alles op een veilige manier kan verlopen.

Het stadsbestuur van Dendermonde heeft intussen zijn fiat gegeven. “De Wereldbeker op tweede Kerst kan doorgaan met publiek”, zegt Jurgen Mettepenningen. “Er is geen sprake van een VIP- en feesttent, maar er worden wel drankgelegenheden voorzien in openlucht.”

 

De Wereldbeker in Dendermonde wordt normaal gezien de eerste cross van dit veldritseizoen waarin Wout van Aert en Mathieu van der Poel samen aan de start komen. “Daar kijken we met z’n allen al een tijdje naar uit. Fantastisch dat dat met publiek kan.”, klinkt het. Ook Tom Pidcock heeft Dendermonde op zijn programma staan.

Tickets om het veldritspektakel bij te wonen kunnen vooraf aangekocht worden voor een 'democratische' € 12 via www.worldcupdendermonde.com

Fotocredit TFoto - bron: organisatie WB Dendermonde

Bekijk: Wanneer crossen de wegen van Pidcock, Van Aert en Van der Poel klik

 

 
Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!