Trotse partner van Cyclocross Rucphen > Happy Dog

Trotse partner van Cyclocross Rucphen > Happy Dog

Komend weekend gaat de World Cup Cyclo-cross 2021-2022 van start, met de eerste drie manches in Amerika. Sponsors zijn van essentieel belang voor organisatoren. Dat is ook zeker zo voor de Nederlandse nieuwkomer in de Wereldbeker 'Cyclocross Rucphen', dat half augustus bijvoorbeeld een partnerovereenkomst ondertekende met Happy Dog.

"Natuurlijke diervoeding maakt topprestaties mogelijk", klinkt het bij Happy Dog. En dan hebben ze het uiteraard over uw geliefd huisdier, maar de link met de sport is meteen gelegd.

Voor elk ras, voor elke behoefte en voor elke leeftijd, van puppy tot senior ... Happy Dog heeft het in zijn gamma. De hoogwaardige hondenvoeding wordt in het Duitse Wehringen geproduceerd. Het familiebedrijf Interquell kan bogen op decennialange ervaring en levert aan meer dan 70 landen wereldwijd. In Nederland en België is Diervoeding Tak – eveneens een familiebedrijf – uit Roosendaal verantwoordelijk voor de distributie.

Arian Tak, importeur Happy Dog in Nederland en België: “Gezondheid komt van binnenuit en maakt topprestaties mogelijk. Dat weten we bij Happy Dog als geen ander. Happy Dog is voer voor kampioenen, dat laten we met deze samenwerking zien. Bovendien dragen we als wielerliefhebbers de wielersport een warm hart toe.”, klinkt het terecht.

Kees Kools, voorzitter van de Cyclocross Rucphen, is erg blij met Happy Dog als partner: “Happy Dog is een schitterend voorbeeld van hoe je als bedrijf je maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Happy Dog draagt bij aan talrijke initiatieven en projecten, die belangrijk zijn voor mens en dier. Zo doneert het bedrijf een deel van elke verkochte zak Sensible Africa aan SOS Kinderdorpen in Afrika. De teller staat al op 1,8 miljoen euro. Ook laten ze zien hoe je iets terug kunt geven aan de natuur door CO2 te compenseren met nieuwe natuuraanleg. Happy Dog en de Cyclocross Rucphen kijken reikhalzend uit naar 18 december!”

Foto boven: zaakvoerder Arian Tack met ex-profrenner Bobbie Traksel

Klik hieronder op de banner om naar de webshop te gaan. Voeding voor honden en katten:

728x90-html5_45984ca7.gif (1.42 MB)

Tekst aangereikt door Happy Dog

Bekijk ook:
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

oktober 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!