Jubileumshirt voor Paris-Roubaix

Jubileumshirt voor Paris-Roubaix

Op zondag 3 oktober 2021 is het wederom wielerhoogdag. Dan staat dé kasseikoers op het programma, Paris-Roubaix. Voor Team Jumbo-Visma komt er nog een extraatje bij. Wout van Aert en zijn ploeggenoten zullen immers van start gaan in een uniek jubileumshirt.

"Vanwege het honderdjarig jubileum van de partner Jumbo op zondag 3 oktober, zal de Nederlandse wielerploeg voor één dag het normale tricot inwisselen voor een Jumbo-geel wielershirt.", klinkt het vanuit het team van Wout van Aert. Voor de nationale kampioenen komt er uiteraard nog wat kleur bij.

Jubileumshirt Jumbo voor Parijs-Roubaix (1).jpg (823 KB)

Jumbo Supermarkten is sinds 2015 partner van de schaats- en wielerploegen van Team Jumbo-Visma. Donderdag kreeg de familie Van Eerd twee unieke jubileumtenues uit handen van de ploeg: een wielertenue en een schaatspak.

Medium-Uitreiking jubileumshirt Jumbo.jpg (190 KB)

Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma, vindt het mooi dat zijn teams het jubilerende Jumbo op deze bijzondere manier kan eren. "We zijn supertrots op Jumbo en willen onze trouwe partner graag verrassen met dit unieke cadeau. Dat verdienen ze, want een honderdjarig jubileum is een heel speciaal moment. Wij zijn blij en trots dat wij met onze wieler- en schaatsploegen nu al langere tijd deel uit mogen maken van de geschiedenis van dit mooie sportieve familiebedrijf. Team Jumbo-Visma heeft veel te danken aan de ondersteuning vanuit Jumbo. De familie Van Eerd en CFO Ton van Veen staan mede aan de basis van de hedendaagse successen van onze teams. We kijken ernaar uit om nog lange tijd samen te winnen en te bouwen aan nieuwe onvergetelijke momenten."

Medium-Jubileumshirt Jumbo voor Parijs-Roubaix.jpg (85 KB)

Vind alles over de kasseiklassieker op de website van de organisatie www.paris-roubaix.fr 

Fotocredits en tekstbron Team Jumbo-Visma
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!