Marcel Meisen wint in eigen land

Marcel Meisen heeft de cyclocrosswedstrijd van het 4 Bikes Festival in het Duitse Lützelbach gewonnen. De Alpecin-Fenixrenner ging Thijs Aerts en Timon Rüegg voor aan de meet.

In het Duitse Lützelbach vindt dezer dagen een heus fietsfestival plaats. Een onderdeel van het event is een cyclocross UCI C2-wedstrijd, die bij de heren op zaterdag 11 september werd gewonnen door Marcel Meisen. De Duitse kampioen werd op het podium geflankeerd door Thijs Aerts en Timon Rüegg (Zwi). Lander Loockx finishte er als 4de, net geen podium.

Vind volledige uitslag via klik

Kiona Crabbé mocht bij de elite dames op het podium, als 3de. De zege was voor Judith Krahl (Dui) en Juliette Trombini (Fra) werd 2de.

Bij de juniores won Kenay De Moyer. De renner van Acrog-Tormans won vorige week ook al de Kleebergcross (lees hier)

De zege bij de meisjes junioren was voor Xaydee Van Sinaey. Leonie Bentveld (Ned) en Katerina Hladikova (Tsj) werden respectievelijk 2de en 3de.