Het veldritseizoen mag starten voor de Baloise Trek Lions

Het veldritseizoen mag starten voor de Baloise Trek Lions

Ook bij de Baloise Trek Lions kennen ze op zaterdag 11 september 2021 de start van het veldritseizoen 2021-2022. Om hun fans toch al even te prikkelen, maakten ze alvast een filmpje. Niet iedereen van het team van Sven Nys zal van start gaan in Lokeren.

Ook deze zomer hebben de fans van de Baloise Trek Lions de ploegvoorstelling, die al enkele jaren doorgaat op de Balenberg, moeten missen, en vice versa. Om de fans toch al even te prikkelen, werd er in aanloop van de start van hun veldritseizoen een filmpje gemaakt.


Wie start waar


Wetende dat niet iedereen in Lokeren van start gaat, legde Veldritkrant zijn oor eens te luisteren bij de Baloise Trek Lions.

Onder andere omwille van deelname aan EK of WK wegwielrennen start niet iedereen van het team komend weekend aan zijn/haar veldritseizoen. Shirin van Anrooij en Pim Ronhaar worden verwacht te starten op 18 september in Beringen op be-Mine, de ethias cross.

Thibau Nys en Lucinda Brand hebben de eer de kleuren van hun land (ook die van de Lions) te verdedigen op het WK wegwielrennen 2021, respectievelijk bij beloften heren en elite dames. De Superprestige Gieten op 3 oktober wordt vooropgesteld als eerste veldrit voor beide.

Toon Aerts, Lars van der Haar en Ward Huybs zullen zaterdag present tekenen in de Rapencross Lokeren.

Alvorens het Belgische veld in te duiken, gaan Thijs Aerts en Yentl Bekaert op puntenjacht, en misschien ook een zege en/of podiumplaats, in het buitenland. Zaterdag wordt het 't Duitse Lützelbach en het weekend er op trekken ze naar Frankrijk.

Beeldmateriaal credits Baloise Trek Lions

Info Rapencross / ethias cross Lokeren klik hier


Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!