Het eendje blijft nog minstens 2 seizoenen in de cross

Het eendje blijft nog minstens 2 seizoenen in de cross

Na de erg succesvolle X2O Badkamers Trofee 2020-2021 beslist de badkamerspecialist om zijn engagement in het veldrijden te verlengen en uit te breiden. Het blijft nog zeker twee seizoenen title partner van de X2O Badkamers Trofee en wordt nu ook main partner van de Ethias Cross.

Het mocht dan wel een zeer bijzonder seizoen zijn in het veld, zonder publiek en met minder categorieën aan de start, het was daarom niet minder boeiend of interessant. De fans genoten (noodgedwongen) thuis massaal voor tv en dat deed ook de nieuwe title partner. X2O Badkamers tekende kort voor de start van het seizoen in als nieuwe title partner van de Trofee veldrijden. Alles behalve een evidentie op dat moment, in volle coronacrisis. Maar de badkamerspecialist waagde de sprong, kreeg daar respect voor vanuit alle hoeken en claimde meteen "de Trofee", niet in het minst met de opvallende en sympathieke badeenden langs het parcours en op het podium.

X2O Badkamers kan dan ook erg tevreden terugblikken op een geslaagde entree in het veld. Redenen genoeg om het engagement te verlengen en nog uit te breiden, blijkt. Het blijft nog twee seizoenen langer title partner van de X2O Badkamers Trofee en het wordt ook main partner van de Ethias Cross.

Peter Demets, CEO van X2O Badkamers: "Veldrijden is een sport die heel toegankelijk is voor het brede publiek. En dat is wat wij als bedrijf ook wensen te zijn. Daarom stapten we vorig jaar in deze sport en beslisten we nu om er langer actief in te blijven!"

Anja Vandendriessche, marketing manager X2O Badkamers vult aan: "Het voorbije seizoen was voor ons als sponsor een heel groot succes. Niet in het minst door onze grote eenden die vaak mooi in beeld waren en eigenlijk al een icoon zijn geworden in het veldrijden. We kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen. We hopen maar één ding: om als sponsor dit keer wel samen met de fans op het parcours te kunnen supporteren voor de renners!"

Christophe Impens, Director Cycling bij Golazo en organisator van de X2O Badkamers Trofee en de Ethias Cross: "We zijn erg blij dat we X2O Badkamers zo'n mooie return hebben kunnen geven voor de inspanningen die het geleverd heeft. Zeker in een seizoen waarin we geen toeschouwers konden ontvangen, is voor een organisator een sterke title partner letterlijk van levensbelang. Het doet ons dan ook deugd dat ze nog twee seizoenen title partner blijven van de X2O Badkamers Trofee en ook instappen als main partner in de Ethias Cross. Ook de renners en renster zullen verheugd zijn om Duckie, de badeend, terug te zien in het veld en op het podium."


De veldritkalender vind je hier (onder voorbehoud wijzigingen)

Fotocredit TFoto - tekstbron: Golazo

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!