Ryan Kamp verlengt overeenkomst met Jurgen Mettepenningen

Ryan Kamp verlengt overeenkomst met Jurgen Mettepenningen

Na de Nederlandse Fem van Empel heeft ook haar landgenoot Ryan Kamp zijn overeenkomst bij het veldritteam van Jurgen l-Mettepenningen 'Pauwels Sauzen-Bingoal' verlengd, tot eind 2023.

Ryan Kamp ziet zijn knappe prestaties -tussen de grote jongens- van het voorbije seizoen beloond met een verlengd profcontract, tot eind 2023

"Ryan was dé revelatie van de voorbije twee seizoenen.', klinkt het bij Jurgen Mettepenningen. "En dat met veel regelmaat, zonder laagtes. Zo'n jongens, die een hele winter op niveau presteren, zie ik het liefst. Ryan is nu al de beste belofterenner van zijn generatie, maar hij heeft het ook in zich om onze profkern nog sterker te maken. Hij kan rustig verder blijven groeien in de schaduw van Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, en op het gepaste moment uit hun schaduw komen om zelf mee de ploeg te dragen.", aldus de teammanager

"Ik voel me op mijn plaats bij Pauwels Sauzen - Bingoal." vertelt Ryan Kamp. "Het klikt heel goed met de teamleiding, en het is fijn dat ik nog niet echt druk op mijn schouders krijg. Ik kan zonder stress verder werken aan mijn ontwikkeling, terwijl de kopmannen de druk voor me wegnemen. Vorig seizoen vielen verschillende profwedstrijden zo goed mee dat ik ook komende winter voornamelijk bij de elite zal rijden. Dat lijkt me het beste voor mijn ontwikkeling als renner. De Wereldbeker en kampioenschappen rijd ik waarschijnlijk wel nog bij de U23.", aldus de talentvolle Nederlander.

Begin dit jaar had ook Fem van Empel al haar verblijf bij Pauwels Sauzen - Bingoal verlengd (lees hier). "De profovereenkomst van de beloftewereldkampioene werd na het veldritseizoen nogmaals aangepast met flink verbeterde voorwaarden.", geeft het team nog mee.

KOP_1332 Fem van Empel.jpg (341 KB)

Fotocredits TFoto - tekstbron: team Pauwels Sauzen-Bingoal

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!