Wout van Aert is mentaal frisser voor de Ronde 2021

Wout van Aert is mentaal frisser voor de Ronde 2021

Wout van Aert heeft vertrouwen getankt uit wat hij al presteerde dit voorjaar op de weg en komt naar eigen zeggen zondag mentaal wat frisser aan de start van de Ronde van Vlaanderen 2021, in vergelijking met deze vorig jaar.

Op zondag 4 april staat de Ronde van Vlaanderen op het programma, een absolute wielerhoogdag. "Wout van Aert is na zijn tweede plek van vorig jaar en de winst in Gent-Wevelgem van afgelopen zondag gebrand om de Ronde dit jaar op zijn naam te schrijven.", tekent team Jumbo-Visma op.

Mentaal frisser en vertrouwen in zijn sprint

Wout is er alvast klaar voor. "Ik voel me net zo sterk als vorig jaar, maar mentaal ben ik wat frisser.", klinkt het. "Vorig jaar viel de Ronde net na de Tour en dit jaar heb ik mij goed kunnen voorbereiden. De afgelopen koersen in Italië en België hebben mij vertrouwen gegeven. De E3 en Gent-Wevelgem zijn een goede voorbereiding geweest, omdat de beklimmingen en heuvels net anders zijn dan in Italië. Ik heb ook vertrouwen in de ploeg dat ze mij tot ver kunnen afzetten. De overwinning van afgelopen zondag heeft een enorme boost gegeven en de motivatie is bij iedereen hoog. Als het zoals vorig jaar in een sprint eindigt, heb ik vertrouwen in mijn sprint.", aldus Wout van Aert

Line-up Team Jumbo-Visma:

Edoardo Affini, David Dekker, Pascal Eenkhoorn, Timo Roosen, Maarten Wynants, Wout van Aert en Nathan Van Hooydonck


Deelnemerslijst Ronde van Vlaanderen 2021

Elite heren klik hier
Elite dames klik hier

Meer info Ronde van Vlaanderen klik hier

Fotocredits en bron reactie Team Jumbo-Visma

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!