Eli Iserbyt: 'Het zijn twee supertalenten'

Eli Iserbyt: 'Het zijn twee supertalenten'

Eli Iserbyt zag een ideale voorbereiding richting het WK verstoord door de blessure aan de elleboog. De West-Vlaming zou echter 'voor geen geld het WK willen missen' in eigen land.

Hoe het met hem is nu? "Redelijk, alhoewel de elleboog nog een beetje tegenspartelt.", klinkt het. "Ze hebben nu toch gezien dat er een gewrichtsband gescheurd is. Dus is het niet super hé." Maar Iserbyt is blij dat hij nog wedstrijden kan rijden: "Er is een mooi WK in eigen land en dat wil je voor geen geld missen. Dat is ook daardoor dat ik hier aan de start sta."

Mezelf tonen 

Dat het zo moet verlopen, wringt natuurlijk wil. "Heel frustrerend, maar ik denk dat het ook een beetje part of the job is . Het is natuurlijk jammer. Maar ik heb al een mooie Europese trui en dat verzacht toch wel een beetje de frustraties. Maar natuurlijk wil ik mezelf ook wel een keer tonen als Mathieu en Wout erbij zijn. Ik heb een beetje het gevoel dat ik dat nog niet heb kunnen doen dit jaar.", vertelt de West-Vlaming

Twee supertalenten

Iserbyt is realistisch "Als je kijkt naar Overijse, hoe dat zij (nvdr Mathieu van der Poel en Wout van Aert) daar starten. Ik denk dat iedereen wel weet dat de rest voor de derde plek rijdt . Er is niet echt iemand die conditioneel in de buurt komt . Ik denk dat dat ook niet erg is, want het zijn natuurlijk twee supertalenten, twee mannen die het op de weg ook doen, dus kan ik mij daar makkelijk bij neerleggen.", relativeert Eli.

Kijk en luister hiernavolgend naar het volledige interview dat Julien Gielen afnam voor Team Pauwels Sauzen-Bingoal, waarin Eli ook zegt over wie het best tot zijn recht zal komen "Meer op de power dan voor de echte zandspecialist. Het zullen de grote motoren zijn die vooraan komen ..."


Fotocredits TFoto

Info WK veldrijden 2021 in Oostende
Op zaterdag klik
Op zondag klik
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

juni 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!