Velofollies 2023

Cyclocross Gullegem engageert toppers

Cyclocross Gullegem engageert toppers

“Er zullen kampioenstruien te zien zijn,” zo beloofde de organisatie van de Hexia Cyclocross Gullegem dat bij de presentatie van de 4de editie, zonder namen vrij te geven. Dat doen ze nu wel vanuit de West-Vlaamse wielerminnende gemeente

Dat ze van aanpakken weten bij de Cyclocross Gullegem, wisten we al. De organisatie is nog maar aan zijn 4de editie toe maar kan nu al een gevestigde waarde genoemd worden. Dat bewijzen ze nu wederom door, in een toch bijzonder jaar, alvast hun cross te laten doorgaan én een mooi deelnemersveld samen te stellen. 

"Belofte maakt schuld", klinkt het in Gullegem. En zo bevestigt de organisatie vandaag de aanwezigheid van wereldkampioen Mathieu van der Poel, Brits kampioen Thomas Pidcock en Spaans kampioen Felipe Orts Lloret aan.

Ook bij de dames regerende kampioenes aan de start op 2 januari 2021, met Belgisch kampioene Sanne Cant, Spaans kampioene Lucia Gonzalez Blanco en Hongaars kampioene Kata Blanka Vas. “We kunnen nu reeds een mooi deelnemersveld aankondigen. Op dit moment zijn nog verschillende gesprekken lopende en wie weet kunnen we in de laatste rechte lijn met een verrassing uitpakken,” aldus de organisatie.

Ook streekrenner Gianni Vermeersch wordt aan de start verwacht. Jim Aernouts wordt ook al bevestigd én Jens Adams, die sinds begin oktober aan de kant staat.

Toppers Inge van der Heijden (Ned), Katherine Compton (USA), Ellen Van Loy, Rebecca Fahringer (USA), Joyce Vanderbeken, Alicia Franck en Loes Sels treden eveneens aan.

Fotocredit TFoto

Info Cyclocross Gullegem klik hier

 

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

januari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!