AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Creafin-Fristads wordt Credishop-Fristads

Creafin-Fristads wordt Credishop-Fristads

Creafin-Fristads zal voortaan het veld induiken als Credishop-Fristads. Zusterbedrijf Credishop, een onafhankelijke kredietbemiddelaar, neemt de fakkel vanaf dit seizoen over ...

Zeg niet langer Creafin-Fristads want voortaan duiken de blauw-zwarten als Credishop-Fristads in het veld. Zusterbedrijf Credishop, een onafhankelijke kredietbemiddelaar, neemt de fakkel vanaf dit seizoen over. Fristads Workwear heeft dan weer zijn engagement met één jaar verlengd.

Het team is bovendien ook sportief gevoelig versterkt met de komst van Europees kampioene Yara Kastelijn (lees hier) en een uitgebreidere dameskern, met Aniek van Alphen en Manon Bakker er bij.

“Net zoals Credishop-Fristads opbokst tegen de grote teams in het veldrijden, moet Credishop het in een competitieve markt opnemen tegen de grotere spelers en de banken. Het is ook daar knokken, zwoegen en ploeteren om onze plaats te veroveren en met de klant de finish te halen. Kortom, aardig wat gelijkenissen met het veldrijden en net daarom zijn we dit engagement gestart”, ligt Sven Van Santvliet, algemeen directeur bij Credishop toe.

Bij de heren elites maakt Diether Sweeck zaterdag in Lokeren zijn debuut in de kleuren van zijn nieuwe team (lees hier), Gianni Vermeersch vat dan weer aan na de klassiekers op de weg in oktober. Ook bij de beloften heeft de ploeg twee ijzers in het vuur: Timo Kielich die in 2019 al Belgisch kampioen werd en Mees Hendrikx (lees hier) die vorig jaar naar een bronzen medaille reed op het wereldkampioenschap in Dübendorf.

“Met deze ploeg kunnen en moeten we het vuur aan de schenen van de grote ploegen leggen”, klinkt het vastberaden bij ploegleiders Kris Wouters en Camiel van den Bergh. “Dat deden we in het verleden al en willen we dit seizoen nog meer doen. De ploeg is versterkt in de breedte en we tonen de nodige ambitie. We moeten nu ook écht scoren, zeker met Yara Kastelijn bij de dames. Het gaat een mooi seizoen worden, daar zijn we van overtuigd

Fotocredit Photopress.be
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

november 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30