Happy Dog Cat

Alpecin-Fenix versterkt zich met Jasper Philipsen

Alpecin-Fenix versterkt zich met Jasper Philipsen

Alpecin-Fenix versterkt zich met de 22-jarige Belg Jasper Philipsen. Philipsen staat in het peloton bekend als een aanstormend talent en komt over van UAE Team Emirates. Hij tekent een contract voor twee seizoenen.

De 22-jarige Limburger Jasper Philipsen staat geboekt als één van de aanstormende talenten in de wielerwereld en hoopt bij Alpecin-Fenix volledig door te groeien. “Ik kijk er enorm naar uit om een nieuwe stap in mijn carrière te zetten”, tekent Philipsen op. “Het team heeft reeds een mooi project op poten gezet, is bijzonder ambitieus en staat bovendien ver op het vlak van omkadering en performance. Dat zijn de doorslaggevende factoren geweest om voor het project van Alpecin-Fenix te kiezen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik met deze ploeg naar mijn hoogste niveau kan groeien. Hopelijk vertaalt zich dat in vele mooie successen samen.”

Mede-kopman voor de klassiekers

Management Alpecin-Fenix: “Met Mathieu van der Poel hebben we een absolute kopman, maar we streven er voortdurend naar om het team in de breedte te versterken. Dat deden we al eerder met renners zoals Tim Merlier en dat doen we nu met Jasper Philipsen. Het feit dat we dit seizoen al wedstrijden wonnen met 7 verschillende renners, geeft aan dat we als team sterker worden. Met die filosofie in het achterhoofd waren we op zoek naar een extra snelle man én mede-kopman voor de klassiekers. Met Jasper Philipsen hebben we nu twee in één gevonden. We zijn er eveneens van overtuigd dat we samen met Jasper een mooi verhaal kunnen schrijven en dat het team opnieuw een stevige kwaliteitsinjectie krijgt.”

Philipsen tekent bij Alpecin-Fenix een overeenkomst tot eind 2022.
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!