Contador en Van der Poel -> partners in business

Contador en Van der Poel -> partners in business

4Gold, het bedrijf waarvan Mathieu van der Poel mede-eigenaar is, kondigt een langdurige samenwerking aan met Alberto Contador.

" 'El Pistolero' vervoegt het huis van mede-oprichter Mathieu Van der Poel als wereldwijde ambassadeur van 4GOLD", laat het bedrijf weten.

"Voor de innovatieve start-up in sportsupplementen met een exclusief online distributiemodel en verkoop die al meerdere Europese en enkele grote overzeese markten beslaat, is de overeenkomst met Contador een volgende stap in de verdere internationalisering van het merk.", klinkt het

Bewondering voor elkaar

"Ik ben erg blij dat Alberto - die ik altijd heb bewonderd om zijn strijdlustige rijstijl en die als topsporter zeer goed in staat is om de kwaliteit en de voordelen van voedingssupplementen te beoordelen - zich bij ons heeft aangesloten om de unieke aanpak van ons merk en de kwaliteit van onze producten te vertegenwoordigen", laat Mathieu van der Poel optekenen

"Ik ben oprecht blij om deel uit te maken van 4Gold.", zegt Alberto Contador als kersverse ambassadeur voor het merk. "Hoewel ik de professionele wielersport verlaten heb, train ik uiteindelijk net zo veel of zelfs meer dan toen ik actief was en door mijn vriendschap met Mathieu ben ik hun producten voor mijn training gaan uitproberen. Mathieu en ik zijn totaal verschillende renners, van verschillende generaties, maar we hebben grote bewondering voor elkaar. Voor mij is Van der Poel de Lionel Messi van de wielersport, een renner die overal interesse opwekt, hoe klein de wedstrijd ook is. Ik ben er trots op deel uit te maken van deze ploeg, om de ambassadeursstatus met Mathieu te delen. Laten we hopen dat het voor een lange tijd is en dat we erin slagen om heel snel samen op de fiets te gaan"

Fotocredit en bron: 4Gold
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!