Zéér unieke Canyon racefiets te winnen via 4Gold

Zéér unieke Canyon racefiets te winnen via 4Gold

4Gold en Canyon vieren de heropstart van het wielerseizoen met een online winactie met één zeer unieke prijs, die heel wat bijval zal kennen, een collector's item, gehandtekend door Mathieu van der Poel ...

'Ruim 3 maanden Corona-maatregelen hebben ons allemaal ongemeen hard getroffen, zo ook de volledige sportwereld die verplicht tot stilstand werd gebracht. Het wielerpeloton maakt zich stilaan weer op voor de herstart van het wielerseizoen, met op 1 augustus de start van de Strade Bianche. Reden om te vieren dus!", zo dachten althans 4GOLD - innovatief sportvoedingbedrijf opgericht door Mathieu Van Der Poel en voedingspartner van o.a.. Team Alpecin-Fenix, en CANYON - Duits fietsconstructeur met uitsluitend online verkoopmodel, die elkaar vonden in een promotionele samenwerking.

Collector's item

Samen met het Oost-Vlaamse Color Monkey, gespecialiseerd in custom design en lakwerk van high-end fietsen, werd een uniek kunstwerk gecreëerd: een éénmalig ontwerp van een Canyon Ultimate CF SLX bedekt met 24 karaat bladgoud en gehandtekend door wielerfenomeen Mathieu van der Poel himself.

"Een echt collector’s item dus, waar iedere fietsfanaat urenlang naar zal willen kijken … of op zal kunnen rijden", klinkt het en welke fiets- en/of wielerliefhebber kan hen ongelijk geven?

Fiets 4Gold.jpg (222 KB)

Win dit uniek exemplaar !

Via een online wedstrijd op de website van 4Gold, die loopt van 26 juni tot en met 16 augustus 2020, zal één gelukkige winnaar deze ‘gouden’ Canyon Ultimate CF SLX binnenkort in ontvangst mogen nemen.

4Gold fiets.jpg (68 KB)

Handtekening Mathieu mvdp op fiets 4Gold.jpg (46 KB)

Vind de voorwaarden om kans te maken en het wedstrijdreglement via volgende link: www.4Gold.be
-met aankoopverplichting >95 euro om kans te maken ! -

Fotocredits en bron: 4Gold


Een motorhome huren of kopen ? Neem dan eens een kijkje bij Vanomobil, met showroom in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo

Vanomobil Banner Nieuwsbrief huurpromo.jpg (605 KB)




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!