App Jumbo Foodcoach beschikbaar voor elk

App Jumbo Foodcoach beschikbaar voor elk

Supermarktketen Jumbo stelt zijn Foodcoach, die Team Jumbo-Visma gebruikt, beschikbaar via een app, voor elk. Deze is in eerste instantie gericht op wielrenners en later op het jaar volgen dan nog andere sporten.

"Na het succesvolle resultaat van Jumbo Foodcoach in de topsport, maakt Jumbo Supermarkten de persoonlijke voedingscoach in de vorm van een app beschikbaar voor klanten die fanatiek wielrennen.", klinkt het bij Jumbo.

De software, die onder andere voor Wout van Aert gebruikt wordt om een persoonlijk en professioneel voedingsplan op te stellen, kan voortaan iedereen helpen om beter te presteren tijdens trainingen en wedstrijden. De app is nu voor wielrenners geschikt en later dit jaar volgen andere sporten. Vanaf volgend jaar, 2021, wil Jumbo deze beschikbaar stellen voor iedereen die zich bezighoudt met voeding en gezondheid.

Positieve ervaring

"Voor de wielrenners van Team Jumbo-Visma is de app echt van toegevoegde waarde. Voeding is cruciaal voor topsporters", benadrukt sportief directeur Merijn Zeeman. "Een goede balans in voeding en daarmee gewichtsbeheersing is belangrijk om optimaal te kunnen presteren. Onze renners hebben inmiddels vertrouwen in de app en weten dat ze dagelijks kunnen bouwen op het voedingsschema. Het gemak en de diversiteit van de maaltijden én het eenvoudig bestellen van de producten wordt als positief ervaren. Mooi dat de amateursporters dit nu ook kunnen ervaren. Ik weet zeker dat zij veel inzicht krijgen in wat gepersonaliseerde voeding voor je kan doen.", aldus Zeeman.




Fotocredit Veldritkrant

Een motorhome huren of kopen ? Neem dan eens een kijkje bij Vanomobil, met showroom in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo

Vanomobil Banner Nieuwsbrief huurpromo.jpg (605 KB)




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!