Bart Wellens sportdirecteur bij Tormans CX Team

Bart Wellens sportdirecteur bij Tormans CX Team

Bart Wellens verhuist naar het Tormans Cyclocross Team en wordt er sportdirecteur. Dat maakt het team van onder meer Quinten Hermans en Corné van Kessel bekend

"De veldritploeg Tormans Cyclo Cross Team zal vanaf de start van de competitie, augustus aanstaande, op de ervaring van een nieuwe sportdirecteur kunnen terugvallen, met name Bart Wellens", luidt het.

"Mijn gevoel vertelde me dat het tijd was voor iets nieuw, en ik wacht vol spanning om aan deze uitdaging te beginnen.", laat Bart Wellens optekenen voor zijn nieuw team. "Mijn nieuwe functie is een huwelijk tussen een vertrouwde wereld en nieuwe taken waar ik met volle goesting aan wil beginnen. In het veldrijden krijg ik de kans om te werken met renners in wie ik geloof en voor wie ik veel sympathie koester. In mijn periode als renner maakte ik namelijk al van dezelfde ploeg als Quinten Hermans en Corné van Kessel deel uit. Samen met onze beloften en dames zullen we een leuke beperkte groep vormen, die we van heel nabij kunnen begeleiden en bijsturen. Daarnaast kan ik niet wachten om van het organigram van Circus-Wanty Gobert-Tormans te leren kennen en om in het wegwielrennen mijn neus aan het venster te steken!"

Broers

"Samen met mijn broer Geert geloof ik in dit project. Zijn jeugdwerking bij Tormans-Acrog Balen BC en zijn grote ervaring met jonge rensters kunnen een groot belang hebben in het succes van het Tormans Cyclo Cross Team op lange termijn.", klinkt het bij Bart.

Ook Jean-François Bourlart, algemeen manager van Want You Cycling, heeft een goed oog op wat komt: "Ons nieuw project, Tormans Cyclo Cross Team, werd deze winter gevormd, met Quinten Hermans en Corné van Kessel die vanaf 1 januari onze kleuren verdedigden. Intussen hebben we ons effectief uitgebouwd, met onder andere Thomas Mein en Emiel Verstrynge bij de jeugd. Een ploegleider met uitgebreide ervaring in het veldrijden om onze atleten op fysiek en technisch vlak te begeleiden, ontbrak nog. Ik ben overtuigd dat de komst van Bart Wellens ons de mogelijkheid zal geven om aan te tonen dat het Tormans Cyclo Cross Team één van de beste ploegen in het veld is, in om het even welke categorie. "

Bron: Tormans CX Team

Een fietsvakantie aan het plannen? Met een motorhome heb je alles voorhanden om in je eigen veilige bubbel doorheen Europa te rijden en de mooiste fietsroutes te ontdekken! 5 goede redenen om eens een motorhome te huren bij Vanombil, met showroom in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo,  lees hier

Vanomobil Banner Nieuwsbrief huurpromo.jpg (605 KB)
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!