Fiets mee in de virtuele Baloise Belgium Tour

Fiets mee in de virtuele Baloise Belgium Tour

De organisatie van de Baloise Belgium Tour pakt uit met een origineel alternatief voor zijn rittenwedstrijd, een virtuele, waarbij iedereen kan meefietsen bij een kopvrouw of -man uit het profpeloton. De ploeg die samen het meeste kilometers aflegt, wint de eerste Virtuele Baloise Belgium Tour.

12 profrenners, acht mannen en vier vrouwen, goed voor evenveel ploegen. Dat is de basis van het deelnemersveld aan de Virtual Baloise Belgium Tour, het originele alternatief voor de rittenwedstrijd, voorzien van 10 tot en met 14 juni op de wielerkalender.

Vertrouwde namen

De kopmannen zijn Remco Evenepoel, Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Victor Campenaerts, Laurens De Vreese, Xandro Meurisse, Toon Aerts en Robbe Ghys. Jolien Dhoore, Sanne Cant, Ceylin Alvarado en Ellen Van Loy zijn kopvrouw van een uitsluitend vrouwenteam.

Het bijzondere aan deze ronde bestaat er in dat elke ploeg uit veel meer dan de gebruikelijke zes renners zal bestaan. Al wie graag fietst kan zich inschrijven om meesterknecht te zijn en belandt bij 1 van kopmannen of -vrouwen in de ploeg. Ieder legt individueel zijn of haar kilometers af. Al die kilometers samen vormen het totaal van de ploeg en zo wint elke dag de ploeg met de meeste kilometers de rit, na vijf dagen kennen we de eindwinnaar. Of iemand veel of weinig fietst, trager of sneller, het maakt niet uit. Iedereen wordt automatisch ingedeeld bij 1 van de ploegen en elke kilometer telt

Deelnemen is gratis. De nodige instructies vind je via www.virtualbaloisebelgiumtour.be

Fotocredit Golazo


We mogen weer op reis en kunnen dus landschappen verder van huis gaan ontdekken en er genieten! Ben je nog op zoek naar een motorhome? Ga dan eens een kijkje nemen in de Vanomobil Showroom in Deerlijk, Tremelo of Hoogstraten ... of snuister al een keertje door hun virtuele showroom klik hier vanuit je zetel

Vanomobil Banner Nieuwsbrief huurpromo.jpg (605 KB)
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!