Geert Wellens engageert zich bij Tormans-Acrog

Geert Wellens engageert zich bij Tormans-Acrog

Geert Wellens treedt toe tot het team Tormans-Acrog om er zijn expertise te delen ...

Zowat half maart kwam het bericht van Geert Wellens dat er een vervroegd einde kwam aan zijn samenwerking met Xalt Cycling Team (lees hier) . Vandaag komt het nieuws dat hij zich engageert bij het jeugdopleidingsteam Tormans-Acrog

"Wij zijn trots de komst te mogen aankondigen van Geert Wellens.", klinkt het vanuit het management. "Geert zal toetreden tot de begeleiding van ons jeugd crossteam en zal zich vooral bezighouden met de opleiding, opvolging, training, ploegleider van de veldrijders algemeen maar ook specifiek de dames afdeling verder uitbouwen. In de zomermaanden zal hij de veldrijders bijstaan in de opbouw naar het cross seizoen. Geert heeft een jarenlange ervaring in het veldrijden. Eerst als talentvolle renner, nadien als ploegleider en manager. Zijn kennis maar vooral zijn enthousiasme betekenen een serieuze meerwaarde voor ons team ! Geert gaat met onmiddellijke ingang van start en zal, tesamen met de begeleiding van de crossers, al direct meewerken aan de ganse voorbereiding van het cross seizoen.", aldus Jef Robert, die bovendien de garantie van de sponsoring kan bevestigen voor 3 jaar.

Waar Geert Wellens met zijn Vondelmolen Cycling Team alle aspecten, inclusief het financiële, moest bewerkstelligen, kan hij zich nu dus ten volle focussen op het sportieve. 

Naamgeving
wegteam: Acrog-Tormans
veldritteam: Tormans-Acrog

Fotocredit Veldritkrant / bron: team Acrog-Tormans

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!