Trek verlengt sponsordeal met Telenet Baloise Lions

Trek verlengt sponsordeal met Telenet Baloise Lions

"In deze bijzondere tijden zijn we erg trots om een verlengde samenwerking tussen Telenet Baloise Lions en onze fietsenconstructeur Trek Bikes aan te kondigen.", meldt het team van Sven Nys

De economie draait door de coronacrisis op een lager pitje en het is bijgevolg voor veel bedrijven een moeilijke tijd. Dat kent ook zijn invloed op de sponsoring in de sport. Het doet dan ook extra deugd in het kamp van Sven Nys dat Trek Bikes zijn overeenkomst met de Telenet Baloise Lions alvast met twee jaar heeft verlengd. "Sinds 2016 vormt Trek Bikes een onmisbare schakel in ons geheel. We kijken er dan ook naar uit om de komende twee jaar intens verder samen te werken.", klinkt het.

"Samen met Trek schrijven we bij Telenet Baloise Lions al vier jaar lang aan een mooi verhaal.", laat teammanager Nys optekenen. "De normen en waarden van onze ploeg en Trek stemmen overeen. Voor ons is het fantastisch dat we ook de komende twee jaar op het beste materiaal ter wereld kunnen rekenen. Zo is de Trek Boone een referentie geworden in het veldrijden. Maar daar blijft het niet bij. We gaan verder dan een klassieke samenwerking en vinden elkaar ook in de jeugdwerking. Voor zowel Trek als ons is het een doel om zoveel mogelijk kinderen actief te krijgen op de fiets, en dat op een veilige manier.", aldus Sven Nys.

Van de allerkleinsten tot de prof

"Trek is verheugd om de samenwerking met de hele Lions familie verder te zetten. Het team en de opleidingsstructuur representeren een aantal fundamentele waarden in de sport. Dat begint bij een leuke en gezonde introductie in het fietsen voor de allerkleinsten tot een op en top professioneel veldritteam dat ons verliefd liet worden op de cross.", luidt het bij Tim Vanderjeugd van Trek Bikes.

Sven Nys blijft ook de komende twee jaar een ambassadeur voor Trek

IMG_6060.JPG (474 KB)

Fotocredits Veldritkrant / bron reacties: Telenet Baloise Lions

Op het jongste WK veldrijden in het Zwitserse Dübendorf stond een nieuwe aangepaste kader voor de kersverse wereldkampioen bij de juniores, Thibau Nys, klaar

WK Fiets Thibau.jpg (420 KB)

 

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!