AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Flanders Classics moet stilaan ook denken aan 't veldrijden

Flanders Classics moet stilaan ook denken aan 't veldrijden

Flanders Classics is ook organisator van de Superprestige en de Wereldbeker in het veldrijden. Daar moet ook aan gedacht worden uiteraard. In de Facebook Live met Tomas Van Den Spiegel die Ruben Van Gucht voor Sporza had, kwam naast het wegwielrennen ook het veldrijden even aan bod (fotocredit Veldritkrant)

De kopzorgen voor de veldritkalender komen er langzaam maar zeker een beetje aan, klinkt het bij Tomas Van Den Spiegel, CEO van Flanders Classics. “Omdat je daar toch met een serieuze overlap gaat zitten, die je normaal gezien niet hebt tussen weg en veld. Dat betekent ook, dat Wout en Mathieu, we nemen aan dat die nog op de weg zullen rijden … Er zijn een aantal organisatoren die nu hun budgetten moeten rondkrijgen. Budgetten in het veld, die komen uit ticketing, vip en sponsoring. Laat ons nu een kat een kat noemen en zeggen dat het niet de makkelijkste tijden zijn om daar aan te beginnen. Er zijn toch een aantal organisatoren die zich, ik ga niet zeggen zware zorgen maken, maar beginnen te kijken ‘hoe gaan we dit rond krijgen?’  …


Zoeken naar oplossingen om het veldrijden zo veel mogelijk return te geven …

Kijk en luister hiernavolgend
(voor alle duidelijkheid - vragen moeten niet meer gesteld worden - druk gewoon op de pijl in het midden)Kijk en luister ook naar Sven en Thibau Nys in Play Sports Kot - Inleveren?
(klik op de pijl in 't midden - credit Play Sports)Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

november 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30