Contractverlenging voor Sweeck en Betsema

Contractverlenging voor Sweeck en Betsema

Teammanager Jurgen Mettepenningen heeft op de eindeseizoensreceptie van Pauwels Sauzen-Bingoal de contractverlengingen van Laurens Sweeck en Denise Betsema aangekondigd, laat het team weten.

Laurens Sweeck was het voorbije veldritseizoen één van de speerpunten van Pauwels Sauzen-Bingoal en zal dat alvast blijven tot eind 2022. "Het is altijd mijn bedoeling geweest om mijn sterkhouders samen te houden. Laurens vormt samen met Eli en Michael een perfect, complementair trio. Blij dat we ons kunnen blijven profileren als beste ploeg" aldus Jurgen Mettepenningen

"Ik kwam door het samengaan van de twee ploegen bij Jurgen terecht, maar merkte sindsdien dat alles hier perfect verloopt. Ik voel me hier prima, en dus is deze contractverlenging een logische stap", reageert Sweeck zelf.

OOS_9676 Betsema.JPG (417 KB)

Denise Betsema heeft zich tot eind 2024 verbonden aan het team. "Hoe Denise teruggekomen is, toont hoeveel talent, motivatie en wilskracht ze heeft. Mijn geloof in haar is bijzonder groot, en dus wilde ik Denise graag de zekerheid en het vertrouwen bieden dat ze in alle rust kan verder groeien" laat Mettepenningen optekenen

"Het wederzijds vertrouwen is enorm", pikt Betsema in. "Jurgen is mij blijven steunen in de moeilijke periode, die ik achter de rug heb en ik heb die steun echt wel als bijzonder ervaren. Ik voel me hier ook heel erg op mijn plek. Dat geeft rust."

Fotocredits TFoto - bron: team Pauwels Sauzen-Bingoal

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!