Kern Pauwels Sauzen-Bingoal gekend voor volgend seizoen

Kern Pauwels Sauzen-Bingoal gekend voor volgend seizoen

Pauwels Sauzen - Bingoal heeft zijn kern voor komend seizoen klaar, laat het weten. Belgisch beloftekampioen Toon Vandebosch wordt op 1 september prof maar blijft volgend veldritseizoen wel hoofdzakelijk actief in de beloftencategorie

Toon Vandebosch is na beloftenwereldkampioen Ryan Kamp het tweede talent die de kans krijgt om door te groeien naar de profkern bij Pauwels Sauze-Bingoal. Die bestaat verder uit seizoensrevelatie Eli Iserbyt, Belgisch kampioen Laurens Sweeck, de broers Michael en Dieter Vanthourenhout en de vrouwen Denise Betsema, Laura Verdonschot en Maud Kaptheijns. 

Manager Jurgen Mettepenningen is opgezet dat hij erin geslaagd is alle sterkhouders bij zich te houden: "2020-2021 was een prachtseizoen met 21 overwinningen in tv-crossen. De acht renners die daarvoor zorgden, blijven ons allemaal trouw. We kunnen voldaan een welverdiende rustperiode aanvatten, om ons daarna met vertrouwen en overgave op de voorbereiding van volgend seizoen te storten.", klinkt het

Vijf aflopende contracten werden niet verlengd. Victor Vandebosch hing in Oostmalle zijn fiets aan de haak, maar vervoegt straks de omkadering van de jeugdploeg Callant - Pauwels Sauzen.

OOS_0005.JPG (644 KB)

Verder nemen ze op 1 maart afscheid van Daan Soete (lees hier), Diether Sweeck (lees hier) , Yannick Peeters en Jolien Verschueren. Dat brengt het totaal voor volgende winter op 16 renners.

Kern Pauwels Sauzen - Bingoal vanaf 1 maart:

Heren: Eli Iserbyt, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout, Dieter Vanthourenhout, Ryan Kamp, Toon Vandebosch, Jarno Bellens, Jelle Camps, Anton Ferdinande, Tomas Kopecky, Witse Meeussen, Pim Ronhaar en Luke Verburg.

 

Dames: Denise Betsema, Laura Verdonschot en Maud Kaptheijns.

Fotocredits TFoto / tekstbron: Pauwels Sauzen-Bingoal

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!