Isolteam Warm aanbevolen door Wout
AGB 24/24

BNS Technics Concrete House versterkt zich met Witlox en Van de Steene

BNS Technics Concrete House versterkt zich met Witlox en Van de Steene

Kim Van de Steene en Lizzy Witlox zullen binnenkort in de kleuren van het BNS Technics Concrete House Cycling Team te zien zijn. De twee dames krijgen de kans om terug op te bouwen na een mindere periode

Met Kim Van de Steene heeft het team BNS Technics Concrete House (nvdr het vroegere genaamde Kleur op Maat) een renster te pakken die het publiek graag aan het werk ziet. “Ze was de laatste Belgische dame die de Koppenbergcross kon winnen en kan rekenen op een trouwe supportersschare. Ze heeft nu twee mentaal en fysiek moeilijke seizoenen achter de rug. Het doel is om terug op niveau te komen zonder stress. Niets moet en alles mag.”; luidt het bij ploegmanager Gevers

Kim.jpg (209 KB)

Sponsor Dirk Vermeulen van BNS Technics is opgetogen. “Met Kim Van de Steene hebben we een voorbeeldfiguur voor de andere rensters in ons team. Ik ben enorm tevreden met de komst van de twee dames.”

Ook Lizzy Witlox liet al zien het nodige in haar mars te hebben. “Ze behaalde regelmatig top tien plaatsen in UCI-wedstrijden. Afgelopen seizoen stond ze aan de kant door een zware medische ingreep. Ook voor haar is opbouwen het voornaamste doel.”, aldus Gevers. De 25-jarige Nederlandse is ook een goede mountainbikester.

Lizzy.jpg (211 KB)

Visie trouw blijven

“Kim maakt op maandag 24 februari al de overstap en dat normaal voor de duur van de rest van haar carrière. Lizzy tekende een contract dat ingaat vanaf 1 april en loopt tot en met februari 2021, met een optie op nog minstens één jaar.”

Lizzy en Iwan.jpg (268 KB)

Met het aantrekken van Witlox en Van de Steene blijven ze bij het team hun visie trouw. “Ons doel is altijd geweest om rensters zich verder te laten ontwikkelen in een stressvrije en familiale sfeer. Vaak worden ze na verloop van tijd opgepikt door een kapitaalkrachtiger team, denk maar aan Ceylin del Carmen Alvarado (nvdr vroeger bij Kleur op Maat) en onlangs Aniek Van Alphen (lees hier). Aniek van Alphen rijdt in Oostmalle haar laatste wedstrijd in de outfit van BNS Technics Concrete House. “We vinden het jammer dat we haar niet langer aan ons team kunnen binden. Gedurende twee seizoenen hadden we met Aniek een hele sterke renster, maar daarnaast ook een hele fijne persoonlijkheid in onze rangen. Steeds dankbaar en oprecht.”, besluit ploegmananger Iwan Gevers.

Fotocredits TFoto / persbericht Team BNS Technics Concrete House
Zoeken

Kalender

maart 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031