Met spijt in het hart stopt het veldritseizoen voor Yara Kastelijn

Met spijt in het hart stopt het veldritseizoen voor Yara Kastelijn

Yara Kastelijn moet noodgedwongen haar veldritseizoen nu al beëindigen. Dat meldt de sympathieke Nederlandse zelf op haar sociale media.

In de Parkcross kwam Yara Kastelijn ongelukkig ten val en brak daarbij 't uitsteeksel bij twee rugwervels. De jonge Nederlandse ging toch van start de voorbije crossen en kon zo haar klassementen nog verdedigen. Maar nu komt er toch vroeger dan ze had verwacht en gehoopt een einde aan haar toch mooi veldritseizoen.

"Het is met pijn in het hart dat ik het veldritseizoen van mijn dromen vroeger dan verwacht moet beëindigen.", zegt Yara
"Ik moet luisteren naar de dokters en naar mijn lichaam: zij zeggen nee, voor nu. Het maakt niet uit hoe eigenwijs ik ben en hoe graag ik verder wil doen, ik moet geduld hebben. Gisteren en de voorbije week vocht ik met alles wat ik in me had tot de finish, met pijn in de rug. Nu moet ik mijn lichaam de rust geven dat het verdient en nodig heeft."

"Ik ben mijn familie, mijn team 777, mijn sponsors, mijn trainingsmakkers en al mijn fans zo dankbaar. Ik zie jullie volgend jaar! Ik ben zo fier dat ik volgend seizoen van start kan met het mooiste truitje dat ik ooit kon wensen.", aldus Yara Kastelijn.

Yara stond in haar eerste profjaar meermaals op het podium en won de Superprestigecross Gavere, de Koppenbergcross, werd Europees kampioen in Italië en zegevierde in de Ambiancecross in Wachtebeke. Zij werd ook tweede in de eindstand van de Superprestige en derde in die van de Sack Zelfbouw Ladies Trophy (DVV Trofee) bij elite dames. Inderdaad mooi ... Alvast spoedig herstel gewenst.

Fotocredits TFoto / bron: facebook Yara Kastelijn




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!