AGB 24/24
zin om te adverteren
Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Thibau Nys zal extrasportief ondersteund worden door Golazo

Thibau Nys zal extrasportief ondersteund worden door Golazo

Thibau Nys, kersvers wereldkampioen veldrijden bij de junioren en vanaf september belofterenner, kan vanaf nu rekenen op de goede zorgen van Golazo. Het sportbureau dat ook al jaren met vader Sven Nys samenwerkt, zal Thibau ondersteunen bij alle extrasportieve zaken.

“Totnogtoe is mijn sport voor mij vooral plezier geweest, gewoon iets dat ik heel graag doe”, zegt Thibau Nys. “Maar met het behalen van de wereldtitel en de overstap naar de beloften volgend seizoen wordt het allemaal wat serieuzer. Ik merk dat er ineens heel wat zaken op mij afkomen waar ik nooit eerder mee bezig was. Ik zou mij graag blijven focussen op dat fietsen en ik ben dan ook heel blij dat ik de rest kan overlaten aan de mensen van Golazo, dezelfde entourage als die waar mijn papa altijd heel goed mee geweest is. Ik heb daar het volste vertrouwen in en kijk ernaar uit samen met hen de volgende stappen te kunnen zetten.”

“De cirkel is rond”, vult Bob Verbeeck, CEO van Golazo, aan. “In 2007 zijn we beginnen samenwerken met Sven en hebben we hem tijdens de topjaren van zijn carrière begeleid. Dat is tot vandaag blijven doorlopen en zowel in het Sven Nys Cycling Center op Balenberg, de Sven Nys Academy, de Telenet Baloise Lions, keynote speeches en tal van andere zaken kan Sven op Golazo terugvallen. Thibau reed ruim tien jaar geleden als kleine kerel rond op de cross en we hebben natuurlijk zijn wel en wee in de jeugdcategorieën gevolgd. Het is dan ook heel fijn dat we na vader ook zoon Nys kunnen ondersteunen in de uitbouw van zijn carrière. Hij moet nog belofte worden, maar het is nooit gezien wat er nu al op hem af komt.”

Golazo zal Thibau Nys bijstaan bij op het vlak van contracten, partnerships, (social) media, PR en bij administratieve en juridische zaken. Dat doet het ook al enkele jaren voor twee andere Belgische wereldkampioenen: Nina Derwael en Emma Plasschaert. Net als met Sven Nys werkt Golazo België samen met ex-atleten Evi Van Acker, Aagje Vanwalleghem en Tia Hellebaut. Daarnaast ontfermt het zich over ruim 150 nationale, maar vooral internationale toppers uit de atletiek waaronder Rose Chelimo (zilver op het WK marathon 2019), Gesa Krause (Europees kampioene op de steeple), Anne Zagré, Isaac Kimeli en Imana Truyers.

Fotocredits TFoto / tekstbron: Golaza

 

 
Zoeken

Kalender

juli 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031