Videoreportage: Cofidis presenteert: “Het veldrijden anders bekeken door Jan Bosman”

Videoreportage: Cofidis presenteert: “Het veldrijden anders bekeken door Jan Bosman”

Cofidis is met veel enthousiasme het veldrijden aan het ontdekken en wil daarbij zijn ervaringen graag delen met alle wieler- en cyclocrossfans. Het vroeg daarom aan radiopersoonlijkheid Jan Bosman om in navolging van vorig seizoen ook nu “gewapend met botten en micro” het veld in te duiken voor een reeks originele reportages “voor en achter de schermen” van deze mooie en in Vlaanderen wereldberoemde sport.

Deze reportage werd ingeblikt tijdens de UCI World Cup te Namen en dat leverde een uniek relaas op met onverwachte reacties en unieke weetjes.

Ontdek hoe reporter Jan Bosman het publiek op zijn hand had tijdens de UCI World Cup Namen en menig mens aan het lachen kreeg. Hoe hij op onderzoek ging welke sponsors gekend zijn bij de mensen. Hoe hij te weten kwam dat mensen speciaal naar Namen afzakken voor Thibau Nys. Hoe mensen gelukkig worden van het slechte weer en je daarvan op je buik kan gaan “hoe vettiger, hoe prettiger”. Hoe het parcours van Namen gekozen wordt als favoriete parcours en volgens sommige BK waardig.

Cofidis draagt het wielrennen al 23 jaar een warm hart toe. Het is één van de oudste teamsponsors in het peloton en de rode “Cofidis brigade” is een begrip voor elke wielerfan. Sinds enkele jaren steunt Cofidis ook grote wielerwedstrijden als Luik-Bastenaken-Luik, de Waalse Pijl en de Vuelta en richtte het bedrijf ook het eerste professionele wielerteam voor renners met een beperking op. Dat Cofidis in Vlaanderen intussen de weg vond naar het cyclocross, lijkt een logisch vervolg. Sinds enkele jaren geleden ondersteunt het merk een aantal wedstrijdorganisaties.

Advertorial/Beeldmateriaal credits Cofidis



Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!