NK veldrijden zal online te volgen zijn

NK veldrijden zal online te volgen zijn

Op 11 en 12 januari 2020 vindt het Nederlands kampioenschap veldrijden plaats in het Brabantse Rucphen. Dit NK kent een primeur: de wedstrijden van de elite heren en dames worden op zondag 12 januari 2020 live in beeld gebracht door AD.nl

De live registratie van het NK veldrijden wordt op een vernieuwende wijze in beeld gebracht. In samenwerking met het AD zijn de wedstrijden via verschillende online kanalen te volgen. Het NK is te volgen via AD.nl en haar regionale online platformen. Ook via KNWU.nl en de sociale platformen van beide organisaties zijn de wedstrijden te volgen.

Uitgebreide reportages door ‘In het Wiel’

De mannen van In Het Wiel van het AD brengen nauwgezet in beeld wie de opvolgers worden van Mathieu van der Poel en Lucinda Brand, de kampioenen van dit jaar. Hidde van Warmerdam en Thijs Zonneveld gaan rechtstreeks voor- en nabeschouwen. Ook zijn er interviews met favorieten, medaillewinnaars en andere kopstukken. De samenvatting van het NK veldrijden is zondagavond te zien bij Studio Sport.

"Ik ben blij dat wij samen met TeamNL-partner, Algemeen Dagblad, deze stap zetten om het NK veldrijden online live uit te zenden. Voor alle fans en volgers van het veldrijden, maar ook voor de sporters en teams is het goed nieuws dat voor het eerst sinds jaren de NK live te volgen is. Met het uitzenden via de online kanalen kunnen nog meer mensen genieten van deze mooie sport."; aldus algemeen directeur Veneberg

Programma zondag 12 januari 2020

10:00 uur Juniores dames
11:15 uur Juniores heren
12:30 uur Beloften dames
13:45 uur Elite heren/beloften heren (live uitzending)
15:15 uur Elite dames (live uitzending)

Volledig programma met top- en breedtesport

De KNWU en het AD bieden in Rucphen meer dan alleen de traditionele kampioenschappen. In samenwerking met de plaatselijke organisatie van de NK, Stichting Klaar voor de Start en de Jumbo-Visma Academy, is het in het NK-weekend voor iedereen mogelijk om zélf te fietsen op en rond het parkoers. Er is een aparte omloop voor kinderen. Er zijn mountainbikes waarop iedereen kan proberen door de modder te ploegen en over balkjes te springen. De Jumbo-Visma Academy is aanwezig met hometrainers waarop virtueel kan worden gekoerst.

Fotocredit Sportfoto.nl / bron: KNWU
Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!