Isolteam - nieuws

Alice Maria Arzuffi extra gemotiveerd voor EK in eigen land

Alice Maria Arzuffi extra gemotiveerd voor EK in eigen land

Alice Maria Arzuffi is extra gemotiveerd voor het EK veldrijden in eigen land. De Italiaanse voelt wel een beetje druk op de schouders om het goed te doen ...

De organisatie van het EK veldrijden in Silvelle rekent bij de elite dames op hun landgenote Alice Maria Arzuffi om het goed te doen en dusdanig het Italiaans publiek te enthousiasmeren.

Arzuffi kent, samen met het gehele 777-team , een goede start van het veldritseizoen en droomt van meer: "De motivatie en de benen zijn goed", zegt Alice Maria. "Met een beetje geluk kan alles. Maar als ik eerlijk mag zijn, voel ik druk op de schouders als veel mensen me zeggen 'we rekenen op jou om een goed resultaat neer te zetten'. Het EK is altijd een belangrijk doel geweest in het seizoen en ik zal mijn uiterste best doen. Ik probeer altijd goed te zijn in deze periode van het jaar, maar deze keer in het bijzonder geeft het me extra motivatie omdat het in mijn eigen land doorgaat."

Haar teamgenote en uittredend Europees kampioene Annemarie Worst ziet de Italiaanse als topfavoriete voor de titel. "Maar we mogen Sanne Cant niet onderschatten.", zegt ze. "Ook al zagen we haar tot dusver dit seizoen niet in grootse doen zoals we van haar gewoon zijn. Op zo'n momenten staat ze er meestal wel. En vergeet ook niet mijn andere teamgenote, Yara Kastelijn, die heel sterk bezig is sinds het begin van dit seizoen.", aldus Alice Maria Arzuffi.

Voorts benadrukt de Triple 7-renster dat ze ziet hoe het event met heel veel passie wordt georganiseerd en het een extra boost is voor het gehele Italiaans veldrijden.

Fotocredit TFoto-Wouter Toelen / bron: EK Silvelle 2019
Zoeken

AGB 24/24 zin om te adverteren

Kalender

juni 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930