Meeusen vanaf 2020 bij Group Hens-Maes Containers

Meeusen vanaf 2020 bij Group Hens-Maes Containers

Tom Meeusen vervoegt vanaf 2020 Group Hens-Maes Containers, laat het team weten. De Kempenaar tekende een contract voor twee jaar en wordt er ploegmaat van Vincent Baestaens en Lander Loockx.

Gisteren kwam het nieuws van Corendon-Circus dat de wegen met Tom Meeusen zouden scheiden (lees hier). Vandaag maakt het team Group Hens-Maes Containers bekend dat de Kempenaar hen zal vervoegen vanaf 1 januari 2020 en het volle vertrouwen krijgt. Dat vertaalt zich in een contract voor twee jaar. "Om de eigen jeugd op sleeptouw te nemen maar vooral om nog eens te schitteren en waarom niet een podium in een klassementscross in de wacht te slepen", klinkt het vanuit het team, dat ook waardering toont voor de erelijst van Meeusen, zijn zeer goede techniek en niet aflatende ambitie.

Carte blanche

Tom Meeusen: "Voor de eerste keer in mijn profcarrière, die in 2010 begon, krijg ik bij Group Hens - Maes Containers de kans om mijn voorbereiding op het seizoen helemaal zelf uit te stippelen. Ik wil de komende jaren graag gebruik maken van de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Maar mijn zomerprogramma zelf mogen samenstellen is iets waar ik al jaren van droom. Ik ben een typische crosser dus voel ik me het best offroad. Via de mountainbike wil ik graag de beste versie van mezelf terugvinden. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik vertrouwen bij Group Hens- Maes Containers, de rol van underdog ligt me perfect dus ik ga die positie optimaal uitspelen om mijn palmares verder op te blinken."

"Ik wil de broers Christophe en Philip Roodhooft enorm bedanken voor de mogelijkheden die ze mij de voorbije seizoenen boden om mee te dingen naar goede prestaties", besluit Meeusen, die zijn eerste veldrit in nieuwe kleuren zal rijden op nieuwjaarsdag 2020 in de GP Sven Nys in Baal 


Ook Senne (16) en Len Dejonghe (19) en de Nederlandse Mascha Mulder (25) maken deel uit van het team.

Fotocredit Wolfenvis / bron: team Group Hens-Maes Containers




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!