Jente Michels verdedigt vanaf januari de kleuren van Iko Crelan

Jente Michels verdedigt vanaf januari de kleuren van Iko Crelan

Jente Michels zal vanaf 1 januari 2020 de kleuren van IKO-Crelan verdedigen. Michels deed het al bijzonder goed als nieuweling en als eerstejaars junior mocht hij dit veldritseizoen al twee keer op het hoogste schavotje

"Het is voor mij haast een droom om in dit team terecht te komen”, glunderde Michels bij de ondertekening van de overeenkomst. “Ik ben uiteraard erg blij dat ik deze kans krijg en kijk er nu al naar uit om in de kleuren van IKO-Crelan te mogen crossen.”

IMG_8847 Jente Michels nieuwelingen Zonnebeke 2019.jpg (413 KB)archieffoto Veldritkrant

Michels was vorig jaar de revelatie bij de tweedejaarsnieuwelingen en kroonde zich ondermeer tot Belgisch kampioen. Ook in zijn eerste weken als junior doet hij het voorlopig voortreffelijk: afgelopen zaterdag reed hij de concurrentie in Kruibeke op een achterstand van meer dan twee minuten. Die glansprestatie werd beloond met een selectie voor de wereldbeker in Bern.

"Deze weg wil ik de komende maanden absoluut verder zetten, zeker en vast vanaf 1 januari. Het Belgisch kampioenschap is ook één van mijn doelen en wie weet kan ik wel meedingen voor een plaatsje in de WK-selectie. Maar vooral mijn seizoen als tweedejaarsjunior wordt erg belangrijk. Dan staan het BK en WK met rood aangestipt."

Ook het management van IKO-Crelan is uiteraard blij met de overstap van Michels. "We hielden Jente al lang in de gaten, hij viel vorig seizoen al vaak op en ook dit seizoen is hij uitstekend begonnen. Jente gaf ook meermaals aan dat hij absoluut naar ons team wilde komen. We zijn blij dat we zijn komst hebben kunnen afronden en dat we hem vanaf 1 januari 2020 in onze rangen mogen verwelkomen."

Fotocredit TFoto-Wouter Toelen / bron: Iko Crelan

LIVE verslaggeving van de jeugdwedstrijden Wereldbekermanche Bern (Zwi) klik
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

maart 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!