Balen BC opleidingsploeg voor nieuw team Quinten Hermans

Balen BC opleidingsploeg voor nieuw team Quinten Hermans

Quinten Hermans en Corné van Kessel zullen vanaf janauri 2020 uitkomen voor Tormans CX Team by Wanty-Gobert. Deze samenwerking tussen Hilaire Van der Schueren en Hans van Kasteren krijgt nu ook een jeugdopleiding in het veld in handen, van Balen BC.

Het Antwerpse jeugdteam gaat nog tot december door het leven als Acrog- Pauwels Sauzen - Balen BC en was al enkele jaren de opleidingsclub voor het Pauwels Sauzen - Vastgoedservice Team van Geert Van Hoof. Nu dat overgenomen is door Jurgen Mettepeningen stopt deze samenwerking.

Vanaf 1 janauri 2020 duiken ze het veld in als Tormans-Acrog. “In het verleden kregen we jonge talenten aangeleverd door Geert Vanhoof”, vertelde voorzitter Jef Robert aan rtv. “Dat was leuk, maar onze eigen veldrijders bleven daardoor in de kou staan. Nu nemen we de ploeg volledig zelf terug in handen.”

In de zomermaanden gaat de wegploeg door het leven als Acrog-Tormans. “De weg blijft onze core-business, maar we krijgen door deze samenwerking een volwaardige veldrittak.”

De ploeg zal niet enkel een uitgebreide jeugdwerking in het veld uitbouwen, ook de beloftenploeg werd opgewaardeerd. Veldritbeloften zoals Michael Bervoets, Jelle Vermoote, Joran Wyseure, Seppe Rombouts, Jarno Liessens en Cedric Vandesompel bevestigden hun komst naar het team.

Tekst: Brecht Toelen / Fotocredit TFoto-Wouter Toelen

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!