Isolteam - nieuws

Ook Sean De Bie duikt weldra (terug) het veld in

Ook Sean De Bie duikt weldra (terug) het veld in

Vandaag liet Roompot-Charles Cycling Team via een persbericht weten dat het volgend wegseizoen niet meer terug te vinden zal zijn in het profpeloton. Lars Boom en Sean De Bie rijden nog enkele veldritten in een outfit met sponsor Charles er op

"Na het aangekondigde afscheid van hoofdsponsor Roompot eind juli werd de voorbije maanden getracht om een opvolger te vinden, maar het teammanagement kon geen nieuwe hoofdsponsor(s) aantrekken met voldoende financiële garanties.", klinkt het in een persbericht van het team Roompot-Charles van teammanagers Zijlaard en Nuyens. Na de Sluitingsprijs Putte-Kapellen houdt het bijgevolg op voor de wegploeg. Twee renners van het team duiken nog het veld in, weliswaar in outfit met enkel Charles als hoofdsponsor.

Ex-wereldkampioen veldrijden Lars Boom (Ned) staat alvast dit weekend op de deelnemerslijst. Ook zijn teamgenoot Sean De Bie zal enkele crossen beslechten. "Het gaat om een vijftal wedstrijden, in Spanje, Ardooie en Niel. Voorlopig en onder voorbehoud van wijzigingen.", wilde het team ons vertellen. De Bie is ook een ex-veldrijder en presteerde best goed bij de jeugd. Zo werd hij in 2006 en 2007 Belgisch kampioen bij de nieuwelingen en in 2008 pakte Sean zilver op het BK bij de juniores. Naderhand koos het neefje van Rudy en Danny De Bie voor de weg. Zijn vader is oud-wielrenner Eddy De Bie.

Foto Izegem Koerse credit Veldritkrant

Vind de deelnemers van Meulebeke en Pelt via onze kalenderpagina
Zoeken

zin om te adverteren AGB 24/24

Kalender

februari 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728