Lucinda Brand is nu al een Telenet Baloise Lion

Lucinda Brand is nu al een Telenet Baloise Lion

Lucinda Brand maakt een vervroegde overstap naar de Telenet Baloise Lions met het oog op haar ambities in het veld, laat het team van Sven Nys weten. "We zijn verheugd om al vanaf oktober Nederlands kampioene Lucinda Brand te mogen verwelkomen in het warme leeuwennest van de Telenet Baloise Lions.", klinkt het. Vroeger dan voorzien dus (lees hier)

Lucinda Brand schitterde de afgelopen maanden op de weg met heel wat mooie ereplaatsen in de Women's World Tour en als kers op de taart werd ze met de Nederlandse ploeg de allereerste wereldkampioen Mixed Team Relay in Yorkshire.

Mooi cyclocrossrapport

"Na een stevige wegcampagne neemt ze eerst even een welverdiende break", luidt het. Vorig veldritseizoen won Brand de wereldbekermanches in Tabor, Namen en Hoogerheide en pakte ze de Nederlandse titel bij elite dames. Ook in Overijse, Loenhout en Bredene stond ze op het hoogste schavotje, met daarnaast nog een vijftal podiumplaatsen. Op het WK in het Deense Bogense greep ze met een zilveren medaille net naast de regenboogtrui. Dit alles op slechts 14 wedstrijden! De Nederlandse zal voor het eerst als Telenet Baloise Lion het veld induiken op 11 november in de Rectavit Jaarmarktcross in Niel. De resterende planning van de winterperiode moet nog worden uitgetekend.

In het wegseizoen 2020 zal ze zoals vooropgesteld uitkomen voor Trek Segafredo.

Fotocredit Eli Verheyen / bron: Telenet Baloise Lions




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!