Iserbyt is de grote winnaar van start World Cup in Amerika

Iserbyt is de grote winnaar van start World Cup in Amerika

Eli Iserbyt heeft ook de tweede wereldbekerwedstrijd in Amerika gewonnen. Net als in Iowa City finishte Toon Aerts als tweede. Deze keer vervolledigde Michael Vanthourenhout het podium voor Pauwels Sauzen-Bingoal.

Eli Iserbyt kan terug naar België met beide zeges in de Amerikaanse wereldbekerwedstrijden en de leiderstrui ... In de tweede manche in Waterloo (USA) kregen de renners zowaar een modderparcours onder de wielen geschoven. Net als in Iowa City speelden Toon Aerts en Eli Iserbyt de hoofdrol voor de overwinning .

Beide reden op de kop van de wedstrijd toen de West-Vlaming een slipper maakte en Toon alleen vooruit reed. "Toen dat ik viel, dacht ik het beste is er van af ", vertelde Eli. "Maar toen riep mijn broer in de post dat Toon al heel diep zat en toen heb ik eigenlijk gewoon mijn tempo gereden en kom ik plots heel snel terug. Dan wist ik dat ik er op en er over moest en dat was net genoeg."

Iserbyt ervaarde vorige week al dat alles goed zat toen hij naar winst reed in Iowa City. Dat hij nu een tweede overwinning pakt "Ik heb mezelf verrast", aldus de beste 'tjoolder' op het modderig en slipperig parcours in Waterloo.

Vind de volledig uitslag hier

Foto copyright TFoto-Wouter Toelen / bron: Telenet

Kijk hier naar een samenvatting van Play Sports van de wedstrijd elite heren




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!