AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Crelan duikt terug het veld in als sponsor

Crelan duikt terug het veld in als sponsor

Morgen lichten Sanne Cant en haar ploegmaats hun programma toe voor het nieuwe veldritseizoen tijdens de traditionele ploegvoorstelling voor de pers. Ook Crelan zal aanwezig zijn als nieuwe sponsor ...

Na een kort intermezzo engageert Crelan zich dus opnieuw als sponsor in het veldrijden. Daarvoor sloot de bank een overeenkomst met de ploegmanagers Philip en Christoph Roodhooft.

Loes Sels wordt teamgenote van haar nichtje Sanne

Crelan verbindt zich tot 2022 en wordt tweede naamsponsor van het dames eliteteam IKO Crelan met Sanne Cant en haar ploegmaats Loes Sels en Karen Verhestraeten. Daarnaast houdt de overeenkomst ook een ondersteuning van de jeugdteams U17 en U19 in, waar Crelan tweede naamsponsor wordt bij de heren en eerste naamsponsor van een nieuw opgerichte jeugdploeg bij de dames met de naam Crelan IKO. (foto Veldritkrant)

Luc Versele, voorzitter van de Raad van Bestuur van Crelan: “Twee elementen waren van doorslaggevend belang in onze beslissing. Met Sanne Cant ondersteunen we een onbetwistbare topper, een meervoudige Belgische, Europese en wereldkampioene. Zij is op en top professioneel met haar sport bezig, heeft een voorbeeldfunctie voor de jeugd en zet de damescompetitie in de schijnwerpers. Daarnaast investeren we ook in de jeugdwerking met de U17 en U19. Kansen geven aan jonge sporters hebben we altijd al belangrijk gevonden en ook nu schenken we daar aandacht aan. Met de nieuwe jeugdploeg Crelan IKO willen we ook jonge rensters laten kennismaken met de ervaring van Sanne en het dameswielrennen mee verder helpen uitbouwen."

Nieuw project: dames jeugdploeg

IKO en Crelan zetten dus samen hun schouders onder het nieuw project van de broers Roodhooft. "Als spin-off van de Veldritdacademie wordt de Crelan – IKO dames jeugdploeg (U17, U19) gevormd. Een nieuw talententeam dat ondersteuning krijgt van Sanne Cant. Zij stelt haar expertise ten dienste van deze ploeg én gaat tevens mee op zoek naar nieuw Belgisch meisjestalent in het veld. De jonge dames zullen beroep kunnen doen op de opgebouwde expertise van het team in het wielrennen, de professionele omkadering, het kwalitatief materiaal, het onderbouwd voedingsadvies,… Op deze manier wil IKO mee haar steen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het vrouwenwielrennen", klinkt het

fotocredit TFoto Wouter Toelen / Bron: persbericht Crelan en Iko
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

november 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30