AGB 24/24
Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Mettepenningen kiest voor zijn vertrouwde ploegleiding

Mettepenningen kiest voor zijn vertrouwde ploegleiding

Bij de voorstelling van Pauwels Sauzen - Bingoal had manager Jurgen Mettepenningen de tijd gevraagd om zijn ploegleiding voor komende winter in elkaar te puzzelen. De weloverwogen beslissing is nu gevallen, luidt het.

Ploegleider Gianni Meersman en sportief coördinator Mario De Clercq zullen de renners dit veldritseizoen sportief gaan leiden. Angelo De Clercq blijft ploegleider van het opleidingsteam Callant - Doltcini.

Manager Jurgen Mettepenningen: "Zes ploegleiders voor een veldritploeg (zie hier), dat is niet realistisch. Daarom heb ik Niels Albert, Tom Vannoppen en Johan Verstrepen gemeld dat er geen vervolg komt aan de samenwerking met hen. De keuze voor Gianni Meersman was niet moeilijk: hij heeft deze zomer alle wegwedstrijden op zich genomen, en daar waren we heel tevreden over. En Mario De Clercq is reeds sinds dag 1 bij de ploeg betrokken en doet dit nog steeds met dezelfde gretigheid als 13 jaar geleden bij de opstart van ons team. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat alle huidige renners van Pauwels Sauzen - Bingoal vol lof spreken over de aanpak van Gianni en Mario."

"Het geeft mij ook iets meer comfort om verder te werken met mensen waar ik reeds lange tijd mee samenwerk. Dit speelde ook mee in de beslissing om door te gaan met de huidige ploegleiders, die vorige winter mee voor een heel goed seizoen hebben gezorgd. Dat geeft me ook veel vertrouwen voor de verdere toekomst van ons team. Voorts wil ik Niels, Tom en Johan nog veel succes wensen in hun verdere sportieve toekomst."

fotocredits Veldritkrant / bron: persbericht Pauwels Sauzen-Bingoal
Zoeken

Kalender

september 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30