AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Verlengd contract bij Telenet Fidea Lions voor Marthe Truyen

Verlengd contract bij Telenet Fidea Lions voor Marthe Truyen

Marthe Truyen heeft haar contract bij Telenet Fidea Lions verlengd tot aan het eind van haar beloftenperiode in 2021. Donderdag start ze met de Belgische selectie in de BeNe Ladies Tour.

Marthe Truyen maakte in 2018 als eerste renster de overstap van het AA Drink Jongerenteam naar de Telenet Fidea Lions. Nu verlengt de zilveren medaillewinnares van het BK beloften dames haar verblijf alvast tot aan het eind van haar beloftenperiode in 2021.

"Telenet Fidea Lions is de veldritploeg waar ik me op de meest ideale manier kan ontwikkelen als renster. De structuur zit heel goed en alles wordt foutloos geregeld. Ik voel me heel goed bij ploegmaats Ellen en Fleur. Ik kan me op dit moment geen betere ploeg voorstellen. Ploegleider Kris Wouters is ook mijn persoonlijke trainer, die me van dichtbij opvolgt. Bovendien vormen de ploegstages een ideale manier om het seizoen voor te bereiden. Deze contractverlenging geeft mentale rust in aanloop naar het veldritseizoen. Dat is toch een zorg die van je schouders valt en dat doet deugd.", klinkt het bij Marthe, die komende winter dichter wil komen bij de toppers van het damesveldrijden.

"Ik blijf focussen op de cross, maar wil ook wel presteren op de weg. Dat lukte al aardig met mijn allereerste podiumplek in Antwerpen afgelopen weekend. Donderdag start ik in de BeNe Ladies Tour, een rittenwedstrijd met heel wat internationale toppers aan de start. Ik ben er gezond zenuwachtig voor. Het is vooral een mooie kans om meer ervaring op te doen op een hoog niveau. Wie weet wat valt er nog uit de bus.", aldus de jonge Telenet Fidea Lion.

fotocredits TFoto-Wouter Toelen / bron: Telenet Fidea Lions
.
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

november 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30