Mathieu van der Poel Allee als eerbetoon - door Eroica Limburg

Mathieu van der Poel Allee als eerbetoon - door Eroica Limburg

Eroica Limburg, een retro fietsevent dit weekend, eert de zege van Mathieu van der Poel in de Amstel Gold Race met een eigen straatnaam: Mathieu van der Poel Allee. Vader Adrie, zelf deelnemer, mocht het bord onthullen.

Eroica Limburg, een uniek retro fietsevent in Zuid-Limburg en de grensstreek, is dit weekend (28-29/6) aan zijn vierde editie toe. Dit jaar brengen ze een ode aan het WK wielrennen. De organisatie eert de knappe zege van Mathieu van der Poel in de Amstel Gold Race met een eigen straatnaam. Vader Adrie mocht het bord onthullen.

Mathieu van der Poel Allee

"Hetgeen Van der Poel heeft laten zien tijdens de afgelopen Gold Race is zo heroïsch en raakt het Eroica Limburg event, waar heroïek met hoofdletters wordt geschreven- zo in het hart, daar moesten we iets mee doen", aldus medorganisator Richard van Beek. "Met een straatnaam vereeuwig je toch maar even deze wielerheld. Hij verdient alle credits vanwege zijn aanvallende stijl. Het gegeven dat de vader, Adrie van der Poel , zelf Eroica Limburg gaat rijden maakt het moment nog unieker", vertelde medeorganisator Iwan Linckens.
(foto facebook Eroica Limburg)

Info Eroica Limburg klik




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!