Isolteam Warm aanbevolen door Wout
AGB 24/24

GP van Brabant kan volgende 3 jaar rekenen op hoofdsponsor Simac

GP van Brabant kan volgende 3 jaar rekenen op hoofdsponsor Simac

De continuIteit van de veldrit Grote Prijs van Brabant lijkt alvast voor enkele jaren verzekerd. Het internationale technologiebedrijf Simac uit Veldhoven wordt de komende drie jaar hoofdsponsor. Dat hebben voorzitter Mieke Geeraedts van de stichting Grote Prijs van Brabant en CEO Eric van Schagen van Simac bekendgemaakt

De Grote Prijs van Brabant verhuisde in 2016 naar Autotron in Rosmalen. Vorig jaar in november werd het EK veldrijden er georganiseerd. Dit jaar is de veldrit er op 26 oktober terug als Simac GP van Brabant. De stichting GPB vindt in het bedrijf Simac een hoofdsponsor die mee de continuïteit voor drie jaar kan verzekeren.

“Het veldrijden is vooral populair in Nederland, België en Tsjechië,” legt Simac’s CEO Eric van Schagen uit. “Dat zijn eveneens de landen die commercieel voor ons bedrijf het meest interessant zijn. Daarom is deze sport ideaal om onze naam aan te verbinden. We kunnen hiermee verder werken aan de naamsbekendheid van Simac.” De wielersport is niet vreemd voor Simac. Al vele jaren is het bedrijf ook naamgever van de Omloop der Kempen, een klassieker voor de topamateurs in Nederland.

Continuïteit

Voorzitter Mieke Geeraedts benadrukt het belang van de nieuwe hoofdsponsor. “Het driejarige contract met Simac als hoofdsponsor is van grote waarde voor de continuïteit van de Grote Prijs van Brabant. Bovendien biedt het de stichting extra ruimte om te werken aan verdere professionalisering van onze internationale veldrit. Afgelopen jaar hebben we met de organisatie van het EK veldrijden daar al grote stappen in gezet en die lijn trekken we graag door.”

Fotocredit Veldritkrant.be / bron: organisatie gpb

Zoeken

Kalender

oktober 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031